Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de senzaţie la FC Barcelona! Mutarea pregătită în secret: au bătut palma cu omul care revine lângă Messi pentru a redresa echipa

Revenire de senzaţie la FC Barcelona! Mutarea pregătită în secret: au bătut palma cu omul care revine lângă Messi pentru a redresa echipagalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Joan Laporta, principalul favorit la alegerile prezidenţiale de la FC Barcelona - de pe 24 ianuarie -, va face o mutare importantă la nivel de club dacă va câştiga alegerile. Victor Valdes (38 de ani), fostul portar al Barcelonei, se va întoarce să lucreze în cadrul clubului. Ar fi prima decizie importantă pe care o ia Joan Laporta dacă va fi înscăunat preşedinte pe Camp Nou.

Joan Laporta şi o revenire de senzaţie la FC Barcelona! A bătut palma cu Victori Valdes pentru a reveni lângă Messi

Chiar dacă Joan Laporta n-a dat niciun nume de fotbalist, antrenor sau om care se va alătura proiectului său dacă va câştiga scaunul de preşedinte de pe Camp Nou, la alegerile de pe 24 ianuarie, presa din Spania a aflat "dedesubturi" ale planului pe care-l are avocatul catalan. Laporta a strâns semnături, pentru a-şi valida candidatura, mai multe decât toţi ceilalţi precandidaţi. Semnăturile au fost numărate şi validate de către oficialii clubului deja.

Mundo Deportivo a mai dezvăluit o mutare importantă pe care Joan Laporta are de gând să o facă dacă va redeveni preşedintele catalanilor, după mandatele dintre 2003 şi 2010. În afara transferurilor pe care le are pregătite şi a numelor de antrenori pentru banca tehnică a Barcelonei, Joan Laporta a plănuit şi revenirea unui fost jucător important pe o poziţie din cadrul clubului.

Potrivit sursei citate, Victor Valdes (38 de ani), fostul portar al Barcelonei, ar urma să revină pe Camp Nou dacă Joan Laporta va câştiga alegerile la preşedinţia clubului. Mundo Deportivo mai notează că funcţia pe care o va ocupa Victor Valdes dacă va reveni la FC Barcelona va fi cea de coordonator al La Masia sau antrenor în celebra academia blaugrana.

Crescut la rândul său în La Masia, Victor Valdes a debutat la FC Barcelona în 2002 şi a apărat timp de 12 ani poarta clubului blaugrana. În 2014, a fost lăsat liber de contract. A semnat cu Manchester United, în 2015, şi a mai trecut pe la Standard Liege şi Middlesbrough înainte de a agăţa ghetele în cui, în 2017. A jucat 536 de meciuri la FC Barcelona, dintre care în 239 de partide a reuşit să nu ia gol. A câştigat trei Ligi ale Campionilor, şase titluri de campion, două Cupe ale Spaniei, şase Supercupe ale Spaniei. De asemenea, mai are în palmares două Mondiale ale cluburilor şi două Supercupe ale Europei.

Afla mai multe despre: victor valdes revenire fc barcelonavictor valdes fc barcelonajoan laporta acord revenire victor valdesvictor valdes barcelona joan laporta 

viewscnt
Articole similare