Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de senzaţie la FCSB! Becali îi face pe plac lui Vintilă şi aduce la echipă un om care a jucat patru ani în tricoul roş-albastru

Revenire de senzaţie la FCSB! Becali îi face pe plac lui Vintilă şi aduce la echipă un om care a jucat patru ani în tricoul roş-albastru

FCSB

Comentarii

Staff-ul lui Bogdan Argeş Vintilă se înmulţeşte. Antrenorul s-a sfătuit cu directorul sportiv Narcis Răducan şi cei doi au hotărât să îl aducă la echipă pe Ovidiu Petre. Fostul mijlocaş al roş-albaştrilor ar urma să ocupe funcţia de antrenor secund.

Conform ProSport, Ovidiu Petre va merge, miercuri, la palatul lui Gigi Becali pentru a oficializa revenriea la FCSB. Deşi, la prima vedere, cel poreclit "Ceasul" este dorit în calitate de antrenor secund al lui Bogdan Argeş Vintilă, funcţia sa este încă incertă, deoarece el nu a urmat cursurile Şcolii de Antrenori. 

Iniţial, vicecampioana României l-a dorit pe Ovidiu Stângă în staff-ul lui Vintilă, dar varianta a picat şi astfel s-a ajuns la Petre. 

Ovidiu Petre a evoluat la FCSB între 2006 şi 2010, perioadă în care a jucat 74 de meciuri şi a înscris cinci goluri în Liga 1.

La FCSB, fostul mijlocaş îşi va reîntâlni mai mulţi foşti coechiperi de la FC Naţional. Ovidiu Petre a împărţit vestiarul în perioada în care a evoluat pentru clubul din Parcul cu Platani cu Vintilă, Narcis Răducan şi actualul antrenor cu portarii de la FCSB, Marius Popa. 

 

 

Afla mai multe despre: fcsbvintilagigi becaliovidiu petre 

viewscnt
Articole similare