Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de senzaţie la FCSB? Gigi Becali a făcut anunţul în direct: ”Îl vreau! E un jucător care a mai fost la noi”

Revenire de senzaţie la FCSB? Gigi Becali a făcut anunţul în direct: ”Îl vreau! E un jucător care a mai fost la noi”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, continuă să fie în căutarea unui atacant pe placul său, fiind nemulţumit de evoluţiile lui Harlem Gnohere şi Ioan Hora, în acest sezon. Ultima sa găselniţă este "repatrierea" lui Constantin Budescu, în prezent la Astra Giurgiu.

Cum "pista" Adrian Petre de la Esbjerg (Danemarca) pare inaccesibilă, Gigi Becali şi-a îndreptat atenţia către un jucător pe care îl cunoaşte foarte bine, cu care a mai lucrat la FCSB, Constantin Budescu. Singurul inconvenient este că, Becali şi-l doreşte pe "Budi" în postura de atacant central, iar fotbalistul  nu este aşa dispus la efort cum şi-ar dori latifundiarul din Pipera.

"Pe Cardoso l-am studiat, nu e atacantul pe care îl vreau eu. Nici Sergiu Buş nu e ce vreau eu. Vreau un jucator care e foarte mare talent si vreau sa joc cu el varf. Nu e varf el acum, eu vreau sa fie. Singurul care-mi place e Omrani, dar nu pot sa-l iau. Mai e un jucător, a mai fost la noi, dar nu joacă atacant. E vorba de Budescu, pe el l-aş vrea, dar ca atacant. Problema e ca el nu munceşte acolo şi mă enervează", a spus Becali la PRO X.

Constantin Budescu (30 de ani) a jucat la FCSB în sezonul 2017-2018, apoi a fost vândut în Arabia Saudită, la Al-Shabab, pentru 2.5 milioane de euro. În această vară, Constantin Budescu s-a întors în România, la Astra Giurgiu, din postura de jucător liber de contract. În acest moment, mijlocaşul ofensiv este cotat de Transfermarkt la 4 milioane de euro.

Revenire de senzaţie la FCSB? Gigi Becali a făcut anunţul în direct: ”Îl vreau! E un jucător care a mai fost la noi”

Constantin Budescu este într-o formă sportivă excelentă, care l-a "obligat" pe selecţionerul Cosmin Contra să-l cheme la echipa naţională. A durat ceva timp până şi-a atins parametrii fizici optimi pentru a fi titular, însă,  odată intrat pe teren Budescu a fost decisiv.  A evoluat în nouă partide, a marcat şase goluri şi a oferit trei pase de gol.

Golurile lui Budescu în Liga 1, în acest sezon:

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare