Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire importantă la FCSB! Toni Petrea l-a pus pe foaia de joc cu Hermannstadt. Mijlocaşul poate prinde primele minute în acest sezon

Revenire importantă la FCSB! Toni Petrea l-a pus pe foaia de joc cu Hermannstadt. Mijlocaşul poate prinde primele minute în acest sezon

FCSB

Comentarii

Antrenorul FCSB-ului, Toni Petrea, l-a pus pe foaia de joc pe Răzvan Oaidă, pentru partida din Liga 1 cu Hermannstadt. Mijlocaşul a revenit pentru un meci oficial după patru luni de pauză.

FCSB - Hermannstadt LIVE VIDEO, de la ora 21:00, la Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro

Echipa de start a FCSB-ului pentru meciul cu Hermannstadt:

  • FCSB: Vlad - Creţu, Miron, Cristea, Panţîru - Tănase, Simion, Vînă - Man, Buş, Moruţan
  • Rezerve: Straton - Briceag, Buziuc, C. Dumitru, Ov. Popescu, Oaidă, Cană, Enache, A. Şut

Răzvan Oaidă a apărut pentru prima dată în acest sezon pe foaia de joc a FCSB-ului, după patru luni de inactivitate, din cauza unor probleme musculare. 

Accidentat în finalul sezonului trecut, mijlocaşul nu a jucat deloc pentru FCSB în ediţia 2020-2021. Ultima sa apariţie a avut loc pe 14 iunie, în partida pierdută de FCSB la Cluj, scor 0-1.

Deşi ar fi trebuit să revină la începutul lunii octombrie, staff-ul medical al celor de la FCSB nu a dorit să rişte, astfel că Oaidă a revenit abia în această dimineaţă la antrenamente. Mijlocaşul ar putea fi folosit în următoarea partidă pe care FCSB o va disputa la Călăraşi, cu Clinceni.

 

Afla mai multe despre: razvan oaidafcsbfcsb hermannstadt 

viewscnt
Articole similare