Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire la CFR Cluj! Dan Petrescu a renunţat la fotbalistul campion în Gruia, Edi Iordănescu îl readuce: mutarea pregătită

Revenire la CFR Cluj! Dan Petrescu a renunţat la fotbalistul campion în Gruia, Edi Iordănescu îl readuce: mutarea pregătită

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj se află într-un moment dificil al sezonului, din punct de vedere al lotului, dar şi al programului. Edi Iordănescu va fi nevoit să se descurce fără câţiva jucători importanţi, dar noul antrenor din Gruia primeşte şi veşti bune. Mihai Butean (24 de ani) e pregătit să revină, spre deosebire de Alexandru Paşcanu (22 de ani).

Noul antrenor al lui CFR Cluj, Edi Iordănescu, "a moştenit" problemele despre care s-a plâns Dan Petrescu. Fiul fostului selecţioner are o perioadă cu multe meciuri la CFR Cluj, iar joi seară, de la 19:55, va juca pentru calificarea din grupele Europa League. Campioana României joacă în Elveţia, cu Young Boys, într-o partidă transmisă pe Telekom Sport 1. 

Mihai Butean, pregătit să revină la CFR Cluj! Alexandru Paşcanu refuză să se întoarcă

Dan Petrescu a avut probleme mari în apărare, după accidentările lui Vinicius şi Mike Cestor. "Bursucul" a improvizat cu Cristian Manea pe postul de fundaş central, în timp ce Mateo Susic a fost folosit fundaş dreapta. Totuşi, campioana s-ar fi putut baza şi pe Mihai Butean. 

La începutul acestui sezon, Dan Petrescu a renunţat la Mihai Butean, după ce fundaşul dreapta a cucerit titlul cu CFR Cluj. Fostul internaţional U21 a prins mai multe minute la Gaz Metan, iar acum a recunoscut că şi-ar dori să revină în Gruia, fiind doar împrumutat la echipa din Mediaş:

"Dacă va fi nevoie de mine la CFR, mă voi întoarce cu mare drag. Sunt jucătorul lor, mai am contract acolo, dar, cât sunt la Mediaş (n.r. - Gaz Metan), mă gândesc la Mediaş", a declarat Mihai Butean. 

Spre deosebire de Mihai Butean, Alexandru Paşcanu a recunoscut că nu şi-ar mai dori să revină în Liga 1. În acest sezon, CFR Cluj l-a împrumutat pe fostul jucător de la Leicester U23 la SD Ponferradina.

Mihai Butean e împrumutat la Gaz Metan până în vara anului următor, iar cu CFR Cluj mai are contract până în 2024. 

Mihai Butean putea ajunge la Dinamo! Impresarul a dezvăluit detaliile

Dinamo i-ar fi putut avea în lot pe Mihai Butean şi Sergiu Buş, atacantul de la FCSB, după cum a recunoscut impresarul Bogdan Apostu.  Agentul a discutat cu fostul oficial de la Dinamo, Bogdan Bălănescu, dar transferurile fotbaliştilor au picat, în cele din urmă:

"Discutasem să-i aducem pe Sergiu Buş şi pe Mihai Butean, nu ar fi fost o problemă. Bogdan a vrut şi el, toată lumea voia, doar că nu s-a materializat transferul, nu din cauza noastră”, a declarat Bogdan Apostul pentru Metropola TV, citat de Doarromania.ro.  

În ultima perioadă, CFR Cluj s-a putut baza, în apărare, doar pe Andrei Burcă, Denis Ciobotariu, Ivica Zunic, Camora, Iasmin Latovlevici, Cristi Manea şi Mateo Susic. Ivica Zunic a prins şi el primele meciuri la CFR Cluj, dar campioana nu a mai avut posibilitatea de a-l introduce pe lista UEFA. 

Mike Cestor, Ben Youssef şi Vinicius au fost indisponibili. 

Basarab Panduru spune că Edi Iordănescu are nevoie de două transferuri urgente la CFR Cluj

Afla mai multe despre: cfr clujrevenire cfr clujedi iordanescudan petrescudan petrescu cfr clujedi iordanescu cfr clujcfr cluj europa leagueyoung boys cfr cluj 

viewscnt
Articole similare