Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire spectaculoasă pentru Ianis Zicu. A semnat cu un club din Capitală

Revenire spectaculoasă pentru Ianis Zicu. A semnat cu un club din Capitală

Liga 2

Comentarii

Fostul internaţional Ianis Zicu (39 de ani) s-a întors în antrenorat!

Potrivit liga2prosport.ro, Ianis Zicu a semnat, luni, cu formaţia de ligă secundă Metaloglobus Bucureşti.

Ianis Zicu a semnat cu Metaloglobus

Ianis Zicu îl înlocuieşte la Metaloglobus pe Eusebiu Tudor, cel care a fost îndepărtat după meciul pierdut cu Dinamo, din Cupa României, scor 1-2.

În acest moment, Metaloglobus este pe locul 18, din 20, cu trei puncte acumulate în cele cinci meciuri disputate până acum.

Conform sursei citate, Ianis Zicu a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon. Obiectivul ar fi calificarea în play-off-ul Ligii 2.

De asemenea, odată cu Ianis Zicu au mai semnat Daniel Florea - antrenor secund, Mihail Moraru - antrenor secund şi analist video. Din vechiul staff au rămas Vlad Ştef - antrenor secund, Florin Drăghici - preparator fizic, Dumitru Costică - antrenor de portari şi Gigel Coman - manager sportiv.

Ianis Zicu a antrenat, până acum, numai în Liga 2. A condus-o pe Farul Constanţa timp de doi ani (iulie 2019 – iunie 2021), apoi pentru o scurtă perioadă de timp pe Unirea Constanţa (fosta Farul, după ce Viitorul Constanţa a devenit Farul), între iulie 2021 şi august 2021.

Ultima dată a antrenat Concordia Chiajna, de care s-a despărţit după primele şapte etape din sezonul trecut al Ligii 2. Trupei ilfovene i-a stat pe bancă din martie şi până în septembrie 2022.

Ianis Zicu va debuta împotriva Unirii Sloboziei

Ianis Zicu va debuta oficial ca antrenor la Metaloglobus în meciul de sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 11:00, programat în deplasare la Unirea Slobozia (locul 4, 11 puncte).

Afla mai multe despre: metaloglobusianis zicu 

viewscnt
Articole similare