Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenirea lui Budescu în Liga 1, anunţată. Gigi Becali, resemnat: „Asta e”. Unde joacă în noul sezon

Revenirea lui Budescu în Liga 1, anunţată. Gigi Becali, resemnat: „Asta e”. Unde joacă în noul sezon

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a primit ultimele informaţii privind transferul lui Constantin Budescu înapoi în Liga 1. Valeriu Răchită, un apropiat al jucătorului de la Damac, a dezvăluit când revine, dar şi echipa la care va juca în următorul sezon. Omul de afaceri a avut şi o primă reacţie.

FCSB se pregăteşte să facă primele transferuri pentru noul sezon. În iarnă, l-a ratat pe fostul mijlocaş al Astrei, Constantin Budescu, cel care a ales un contract mai bun în Arabia Saudită, la Damac, deşi a fost dorit şi de vicecampioana României. Totuşi, Gigi Becali a primit promisiunea din partea jucătorului că va veni la FCSB, probabil după ce va strânge o sumă importantă de bani, la 32 de ani, pe finalul carierei.

Gigi Becali a aflat când revine Budescu în Liga 1, dar şi unde joacă în următorul sezon

După ce luni la rând a rămas cu ultimul răspuns al lui Constantin Budescu, Gigi Becali a primit o actualizare despre dorinţa tricolorului convocat de Mirel Rădoi pentru partidele amicale cu Georgia şi Anglia.

Valeriu Răchită, cel care a susţinut în mai multe rânduri că jucătorul va ajunge pe viitor la Petrolul, a vorbit cu Constantin Budescu, recent, şi a aflat intenţia lui de a rămâne pentru încă un sezon în Arabia Saudită, la Damac.

Astfel, “magicianul” din teren ar putea reveni la FCSB, cel mai devreme, în 2022. Dialogul dintre Gigi Becali şi Valeriu Răchită a avut loc în cadrul emisiunii Look Sport LIVE.

  • Gigi Becali: Budescu e mereu binevenit. Nu am vorbit cu el. Are echipă acolo. E posibil să vină în vară să ne ajute, dacă vrea.
  • Valeriu Răchită: Nu vine, domnul Becali, am vorbit cu el. Rămâne încă un an la arabi să le ia banii şi după vine. Am vorbit eu cu el.  
  • Gigi BecaliBecali: Vezi. Mai rămâne să ia banii. Asta e. Budescu e prietenul meu.

În acest sezon, fotbalistul echipei naţionale a reuşit o pasă de gol în opt meciuri la Damac. 

Ce transferuri se pregătesc la FCSB în această vară

Echipa antrenată de Dinu Todoran este la finalul unui nou sezon în care a pierdut titlul în faţa lui CFR Cluj, dar Gigi Becali a promis că lucrurile se vor schimba. Pentru a reuşit, omul de afaceri e determinat să facă primele transferuri. 

Pentru noul sezon, în care FCSB va juca şi în Conference League, Gigi Becali vrea să transfere doi fundaşi centrali şi un atacant, pe Florin Ştefan şi Alexandru Creţu, dar şi pe Cordea, care a impresionat la Academica Clinceni. 

 

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbconstantin budescugigi becali constantin budescutransfer constantin budescurevenire constantin budescu liga 1revenire constantin budescu fcsbgigi becali fcsb 

viewscnt
Articole similare