Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revine Dan Petrescu în Liga I? Lămuriri de la Sf. Gheorghe: „Suntem sinceri 100%”

Revine Dan Petrescu în Liga I? Lămuriri de la Sf. Gheorghe: „Suntem sinceri 100%”

Superliga

Comentarii

Antrenorul Dan Petrescu (53 de ani) ar fi fost ofertat de Sepsi Sf. Gheorghe.

Antrenorul român după experienţa de la Kayserispor ar vrea să revină în Liga 1, iar Sepsi i-ar fi făcut o ofertă.
Într-o intervenţie telefonică la Look Sport, Cornel Şfaiţer, managerul formaţiei Sepsi, a dat cărţile pe faţă şi a explicat cum stă situaţia.
E o lipsă de respect faţă de Leo Grozavu tot ce s-a scris. Nu s-a pus nici măcar la nivel de îndoială sau de discuţie de înlocuirea antrenorului. Antrenorul nostru are nişte rezultate bune, poziţia locul 4, unde sperăm să rămânem.. am trecut printr-o perioadă grea cu acest COVID 19, iar jocul nostru a suferit dar asta nu înseamnă nimic, cred că ne revenim, dar repet, nu s-a pus niciodată în discuţie să schimbăm antrenorul. Vă zic cu sinceritate că Dan Petrescu nu are nevoie de publicitate, el este un antrenor foarte valoros, dar în acest moment Sepsi nu îşi permite un asemenea antrenor.. nu avem un buget care să se bată la campionat cu cei de la CFR, Craiova, FCSB etc. Noi investim foarte mult în infrastructură, avem un echilibru financiar, ne dorim performanţă de la an la an.. Nu ne permitem un antrenor ca Dan Petrescu, total eronat deci.. Dan Petrescu doreşte trofee, dar la momentul acesta nu a existat nici o discuţie şi eu sunt sincer 100%”, a mărturisit Cornel Şfaiţer, managerul echipei Sepsi Sf. Gheorghe. 
Sepsi Sf. Gheorghe este în cea mai bună formă de până acum. Clubul din Covasna este pe locul 4 în Liga 1, iar această performanţă i se datorează şi lui Grozavu. 
Echipa este deja într-un continuu proces de dezvoltare. Covăsenii au promovat în 2017 în prima Ligă, iar de atunci sunt într-o continuă creştere, iar cel mai notabil lucru pe care aceştia l-au reuşit, a fost acela de a ajunge în finala Cupei României, pe care au pierdut-o în faţa celor de la FCSB, scor 0-1.
Potrivit celor de la ProX, conducerea din Ungaria a clubului, vrea să construiască un nou stadion pentru care au alocat un buget de 6 milioane de euro, iar în acest moment Sepsi este a 4-a echipă ca buget, din Liga 1, după FCSB, CFR Cluj şi Craiova şi totodată printre puţinele grupări care oferă salariile la timp.

Afla mai multe despre: dan petrescusepsi 

viewscnt
Articole similare