Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revoltă după ultimul meci din Liga 1: "Miercuri vă anunţăm oficial dacă se retrage echipa din campionat"

Revoltă după ultimul meci din Liga 1: "Miercuri vă anunţăm oficial dacă se retrage echipa din campionat"

FCSB

Comentarii

Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, ameninţă cu retragerea susţinerii clubului de fotbal, după înfrângerea cu 3-0 în faţa FCSB-ului, la Buzău.

Primarul din Mioveni, furios după 0-3 cu FCSB: "Eu susţin retragerea lor"

FCSB a învins, sâmbătă seară, la Buzău, cu scorul de 3-0, echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii 1. Oaspeţii au acuzat cel puţin o eroare de arbitraj, după golurile marcate de echipa antrenată de Edi Iordănescu. 

După încă o partidă în care s-a simţit dezavantajat, primarul din Mioveni, care sprijină clubul de fotbal, a atacat CCA şi e hotărât să retragă echipa din Liga 1. 

„Ăsta de la LPF (n.r. - preşedintele Gino Iorgulescu) şi grecul (n.r. Kyros Vassaras, şeful CCA) nu înţeleg româneşte şi nu ştiu nici fotbal! Nişte derbedei, care şi-au bătut joc de o echipă mai mică pentru a o menţine pe Steaua (n.r. FCSB). Nu ştiu dacă Vassaras ştie fotbal. România nu are un român care să facă delegările, am adus un grec! Nişte derbedei! Ăsta de la LPF n-a comentat nimic.

Miercuri vă anunţăm oficial dacă se retrage echipa din campionat! Am mai spus-o, dar acum chiar susţin retragerea ei. Întrebaţi-i şi pe derbedeii ăştia din România ce se întâmplă. Trebuie să discut cu sponsorii şi cu Consiliul Local, dar eu susţin retragerea lor”, a declarat Ion Georgescu pentru Gazeta Sporturilor

"Arbitrii greşesc la toate partidele noastre, dar numai în defavoarea noastră şi în momente cheie. Să le fie ruşine tuturor derbedeilor din această seară, inclusiv şefilor lor! Bătaie de joc la adresa echipei şi a celor care o susţin!", a mai spus, iritat, edilul. 

 

Afla mai multe despre: fcsbmioveni 

viewscnt
Articole similare