Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revoluţia lui Marius Şumudică la Yeni Malatyaspor. ”Am ajuns la un acord cu 3 jucători!”

Revoluţia lui Marius Şumudică la Yeni Malatyaspor. ”Am ajuns la un acord cu 3 jucători!”

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică nu traversează o perioadă prea bună în Turcia, iar echipa lui, Yeni Malatyaspor, a pierdut în ultima etapă cu Fenerbahce, scor 0-2.

Echipa lui Marius Şumudică nu obţine rezultate pozitive, iar antrenorul român a fost contestat de fanii turci. Totuşi, antrenorul român i-a informat pe fanii turci că lucrează împreună cu conducerea clubului la mai multe transferuri. Mai mult decât atât, el a precizat că 3 fotbalişti şi-au dat deja acordul pentru a veni la echipă. 

”Lucrez din greu împreună cu staff-ul meu şi conducerea clubului pentru a găsi soluţii pentru perioada de transferuri. O să aducem 6 sau 7 jucători, iar minim 5 din ei vor fi străini. Dintre aceştia, 3 deja au acceptat să vină şi se vor antrena cu noi după ce fac vizita medicală la începutul lui ianuarie”, a scris Marius Şumudică, pe Twitter.

Mesajul lui Şumudică după ce a ajuns pe ultimul loc în Turcia

”Salutare tuturor fanilor lui Malatya şi tuturor faniilor fotbalului. Nu mă voi ascunde, nu am făcut-o niciodată şi nu o fac nici acum. Am cele mai bune intenţii. E un moment dificil, dar lucrăm pentru a întoarce soarta în favoarea noastră. Să sperăm că Anul Nou o să aducă ce ne-a lipsit în 2021”, a scris Marius Şumudică, pe Twitter.

Marius Şumudică a ajuns pe ultimul loc în Turcia cu Yeni Malatyaspor

Yeni Malatyaspor, antrenată de Marius Şumudică, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0, de echipa Fenerbahce, într-un meci din etapa a XIX-a a campionatului Turciei. Golurile au fost marcate de Novak (10) şi Pelkas (74).

În clasament, Yeni Malatyaspor se află pe ultimul loc, cu 20 de puncte.

Fenerbahce este pe locul 4, cu 32 de puncte. Lider este Trabzonspor, cu 46 de puncte, Konyaspor este pe 2, cu 36 de puncte, iar pe 3 este Istanbul Başakşehir, cu 33 de puncte.

Afla mai multe despre: şumudică-turcia-malatyaspor 

viewscnt
Articole similare