Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Rezoluţie pentru 2019!" Decizie incredibilă a lui Salah: ultimul mesaj postat înante să-şi ŞTEARGĂ conturile cu milioane de urmăritori

"Rezoluţie pentru 2019!" Decizie incredibilă a lui Salah: ultimul mesaj postat înante să-şi ŞTEARGĂ conturile cu milioane de urmăritorigalerie foto

Premier League

Comentarii

Considerat cel mai bun fotbalist din Premier League, Mohamed Salah şi-a surprins milioanele de fani de pe reţelele de socializare cu o decizie radicală.

Starul egiptean al lui Liverpool şi-a şters în această dimineaţă conturile de pe Twitter şi Instagram, acolo unde era urmărit în total de peste 30 de milioane de persoane.

Înainte să-şi şteargă conturile, Salah a publicat un mesaj "criptic" pe Twitter: "Rezoluţie pentru 2019: e momentul să ţinem aproape în realitate!".

Ulterior, Salah şi-a şters conturile de pe reţelele de socializare, iar fanii au înţeles ce a vrut să spună egipteanul prin mesajul postat.

Decizia pare una greu de înţeles, în condiţiile în care dincolo de notorietate, cele două conturi de social media reprezentau şi o sursă importantă de venit.



7,7 milioane de fani îl urmăreau pe Salah pe Twitter, în timp ce pe Instagram egipteanul avea 23 de milioane de "prieteni".

 Galerie foto

Afla mai multe despre: salahconturisocial mediafanitwitter 

viewscnt
Articole similare