Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rezultat perfect pentru România! Cum s-a terminat Islanda – Macedonia de Nord după ce oaspeţii au condus cu 2-0. Rădoi a primit încă o şansă

Rezultat perfect pentru România! Cum s-a terminat Islanda – Macedonia de Nord după ce oaspeţii au condus cu 2-0. Rădoi a primit încă o şansă

Cupa Mondială

Comentarii

Reprezentativa Islandei a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 2-2, cu selecţionata Macedoniei de Nord, într-un meci din grupa J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale, din care face parte şi România.

Islanda – Macedonia de Nord, scor 2-2, în grupa J a preliminariilor CM, din care face parte şi România

Echipa care a fost la EURO 2020 şi a jucat la Bucureşti a deschis scorul prin Velkovski, în minutul 12, apoi a făcut 2-0 prin Aliosko, în minutul 54, şi a visat la încă un rezultat mare în grupa preliminară, după victoria cu Germania. Totuşi, nordicii învinşi de România, în urmă cu câteva zile, au reacţionat. 

Bjarnason a redus din diferenţă, în minutul 78, iar Gudjohnsen a stabilit scorul final, 2-2, şase minute mai târziu. Dacă ar fi câştigat, oaspeţii ar fi egalat liderul Armenia, care are 10 puncte, şi s-ar fi distanţat la patru puncte de România. 

Partidele Germania – Armenia şi România – Liechtenstein sunt programate la ora 21.45.

Clasamentul Grupei J, înaintea meciurilor de la 21:45

1. Armenia - 10 puncte, 2. Germania - 9 puncte, 3. Macedonia de Nord - 8 puncte, 4. România - 6 puncte, 5. Islanda - 4 puncte, 6. Liechtenstein - niciun punct.

Afla mai multe despre: islanda – macedonia de nordromaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare