Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rezultate din Europa League şi Conference League! Milan a pierdut returul, dar s-a calificat în optimi. Dinamo Zagreb a eliminat Betis

Rezultate din Europa League şi Conference League! Milan a pierdut returul, dar s-a calificat în optimi. Dinamo Zagreb a eliminat Betis
Comentarii

Echipa franceză Rennes a învins joi, pe teren propriu, scor 3-2, gruparea italiană AC Milan, în manşa secundă a play-off-ului din Liga Europa. Milanezii s-au calificat în optimi cu scorul general de 5-3.

AC Milan a pierdut la Rennes, 2-3, dar merge în optimi cu 5-3 scor cumulat

Gazdele au deschis scorul prin golul lui Benjamin Bourigeaud, din minutul 11, iar oaspeţii au egalat în minutul 22, când a înscris Luka Jovic, din pasa lui Theo Hernandez. Bourigeaud i-a readus în avantaj pe francezi cu un penalti transformat în minutul 54, însă Rafael Leao a egalat rapid pentru echipa vizitatoare, în minutul 58. 

Rezultatul final a fost stabilit de Bourigeaud, mijlocaşul înscriind din nou din penalti, în minutul 68. A fost doar o victorie de palmares pentru Rennes, care s-a impus cu 3-2, dar în optimile Ligii Europa merge AC Milan, cu 5-3 scor general în cele două manşe.

Şi Benfica Lisabona s-a calificat în optimile de finală, după 0-0 la Toulouse. Lusitanii au avut 2-1 scor cumulat în cele două manşe.

Dinamo Zagreb a eliminat pe Betis Sevilla, cu 1-1 pe teren propriu

Echipa croată Dinamo Zagreb a încheiat la egalitate joi, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa spaniolă Betis Sevilla, în manşa secundă a play-off-ului din Conference League. Dinamo s-a calificat în optimi.

Dinamo Zagreb a trimis în bară, în minutul 22, prin Petkovic, iar croaţii au fost, în general, mai periculoşi în faşa porţii spaniole. Însă scorul l-au deschis oaspeţii, prin Cedric Bakambu, în minutul 38. Gazdele au reuşit să egaleze în minutul 59, prin japonezul Takuro Kaneko. Betis a cerut penalti în minutul 77, la faultul lui Hoxha asupra lui Bellerin, dar arbitrajul video a refuzat să acorde penalti, iar Dinamo Zagreb s-a calificat în optimi după 1-1 acasă şi 2-1 scor cumulat.

Ludogoreţ a pierdut pe teren propriu, 0-1 cu Servette Geneva şi elveţienii s-au calificat pentru optimi cu 1-0 la general.

Afla mai multe despre: rezultate conference leaguerezultate europa league 

viewscnt
Articole similare