Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

REZUMATE BUNDESLIGA | Haaland a marcat din nou! Leipzig şi Koln au dat câte cinci în deplasare. Gladbach, doar egal. Vezi AICI toate golurile

REZUMATE BUNDESLIGA | Haaland a marcat din nou! Leipzig şi Koln au dat câte cinci în deplasare. Gladbach, doar egal. Vezi AICI toate golurile

Bundesliga

Comentarii

Urmareşte mai jos rezumatele meciurilor din Bundesliga, transmise de Telekom Sport sâmbătă.

Leipzig se menţine la un punct de liderul Bayern. A fost show total  pe terenul lui Shalke. Sabitzer a deschis socrul după 54 de secunde. A fost scorul pauzei, pentru ca în repriza a doua să se marcheze de patru ori în 30 de minute. Werner a fost cel care a majorat rezultatul, într-un meci în care posisesia a fost de partea lui Shalke. Halstenberg a făcut 3-0 în minutul 68. Finalul de meci a adus încă două reuşite. Nkunku a fost pasatorul serii - a trimis decisiv la topate golurile celei de-a două reprize. Prnytu 4-0 a păasat decisiv la Angelino, iar pentru scorul final, 5-0, la Forsberg. 

Haaland nu ştie cum e să se afle pe teren şi să nu marcheze. A înscris şi cu Werder Bremen în campionat, după dubla cu PSG şi a ajuns la 13 reuşite în 8 meciuri pentru Dortmund. A fost al golul de 2-0, cel care a securizat victoria Borussiei în faţa lui Werder. Zagadou deschisese scorul la 7 mintue după pauză. 2-0 a fost scorul final, iar Dortmund continuă să se afle la puncte în spatele lui Bayern. 
 
Gladbach a ratat şansa de a rămâne la egalitate cu Dortmund. A făcut 1-1 cu Heffenheim după ce a luat gol în prelungirile meciului. Ginter a deschis scorul după 11 minute. Gladbach a ratat apoi un penalty prin Plea, dar părea că meciul se îndrepta spre o victorie cu 1-0. În minutul 92 Ribeiro a egalat după o lovitură de colţ, iar Hoffenheim ţine aproape de locurile de cupe europene. 
 
Dusseldorf a câştigat surprinzător în deplasare cu Freburg, locul 8 după 22 de etape. S-a marcat câte un gol în fiecare repriză. Întâi a înscris Hoffman, apoi  Thommy pentru prima victorie a lui Dusseldorf din 2020. 
 
Koln a făcut spectacol în deplasare cu vecina de clasament Hertha. La pauză era deja 3-0. Cordoba a făcut dubla  în primele 22 de minute de joc. Tot din pasa lui s-a marcat şi golul 3, reuşit de Kainz. Acelaşi mijlocaş austriac a marcat pentru 4-0  după o oră de joc. Au fost primelelui goluri în campionat pentru Koln. Superb, din lovitură liberă, Uth a stabilit scorul final, 5-0 pentru Koln.

Afla mai multe despre: rezumate bundesliga 

viewscnt
Articole similare