Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

REZUMATE SERIE A si LALIGA | Sassuolo a învins-o pe AS Roma, Valencia a trecut la limită de Celta. Vezi AICI toate golurile

REZUMATE SERIE A si LALIGA | Sassuolo a învins-o pe AS Roma, Valencia a trecut la limită de Celta. Vezi AICI toate golurile
Comentarii

Urmăreşte mai jos rezumatele meciurilor jucate pe Telekom Sport, sâmbătă, în campionatele din Spania şi Italia.

Roma a avut o primă repriză deplorabilă pe terenul lui Sassuolo. Gazdele au defilat contra gialorossilor, iar în mai puţin de 30 de minute au înscris de trei ori. De opt ani nu mai suferise echipa de pe Olimpico o asemenea contraperformanţă. Caputo a reuşit o dublă şi a ajuns la cota 10 în acest sezon, iar Djuricic a stabilit scorul pauzei. Romanii au redus din diferenţă prin Dzeko. A fost golul cu numărul 100 pentru bosniac în tricoul Romei. Pellegrini a fost apoi eliminat, dar jucătorii lui Fonseca tot au continuat să spere. Veretout a punctat din penalty. Imediat după, Boga a marcat superb şi a risipit orice emoţie. Sassuolo s-a impus cu 4-2.

Ionuţ Radu a rămas rezervă, chiar dacă a schimbat echipa. Roberto D'aversa l-a preferat pe Colombi în poarta Parmei, iar goalkeeperul de 28 de ani a luat gol după 20 de minute de joc prin Joao Pedro. Oaspeţii au revenit înaintea pauzei, datorită lui Kucka. Cagliari a început foarte bine şi al doilea act. Joajo Pedro a ratat însă o lovitură de la 11 metri. Dar după nici un minut, Simeone şi-a readus echipa în avantaj. Cornelius i-a refuzat lui Cagliari prima victorie din 2020, cu golul său din al treilea minut de prelungiri.

Bologna a obţinut a doua victorie consecutivă în Serie A şi din nou, după ce a fost condusă. Brescia a înscris prima în confruntarea cu echipa lui Mihajlovic. Torregrossa a deschis scorul din penalty. Înaintea pauzei, Orsolini şi-a ajutat din nou echipa, cu a şasea sa reuşită stagională. Golul victoriei a venit cu un minut înainte de final. Bani a marcat, iar Bologna - Brescia s-a încheiat 2-1.

Atletico a fost cu ocaziile, iar Real cu golul, în derby-ul madrilen de pe Santiago Bernabeu. Correa a fost cel mai periculos jucător al echipei antrenate de Simeone. Argentinianul a ratat două ocazii mari în prima repriză. Prima dată a şutat în bară, apoi pe lângă poarta lui Courtois. Formaţia lui Zidane a lovit decisiv prin Benzema. Mendy i-a centrat perfect, iar Real s-a impus cu 1-0 şi va încheia etapa pe primul loc.

Espanyol ramane ultima in La Liga si dupa etapa cu numarul 22. Echipa lui Abelardo a condus pe terenul Granadei cu golul lui Raul de Tomas din penalty. Catalanii se puteau desprinde, dar Darder a ratat cu poarta goala. Imediat, gazdele au inscris. Machis a fructificat pasa excelenta a lui Carlos Fernandez si la pauza s-a intrat la egalitate. Rolurile s-au inversat in partea secunda. Assist Machis, gol Carlos Fernandez si Granada - Espanyol s-a terminat 2-1.
 
Valencia îşi continuă seria câştigătoare în Spania. După victoria cu Barcelona, liliecii au învins-o şi pe Celta Vigo. Soler a marcat singurul gol al meciului şi şi-a dus echipa pe loc de Champions League.
 

Afla mai multe despre: serie alaliga 

viewscnt
Articole similare