Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ricardinho de la FC Voluntari, afectat de zvonul că ar fi infectat cu noul coronavirus: "Nu au respect pentru mine"

Ricardinho de la FC Voluntari, afectat de zvonul că ar fi infectat cu noul coronavirus: "Nu au respect pentru mine"

Fotbal

Comentarii

Fundaşul portughez al celor de la FC Voluntari, Ricardinho, s-a arătat extrem de afectat emoţional din cauza zvonurilor care îl indica ca fiind infectat cu noul coronavirus.

Portughezul ar fi fost depistat cu COVID-19 la un test rapid, efectuat în urmă cu câteva zile. De teamă şi precauţie, conducerea celor de la FC Voluntari a comandat rapid teste pentru toţi membrii clubului, inclusiv pentru Ricardinho, pentru afla dacă este cu adevărat cineva infectat în club.

Ricardinho a fost contactat de ProSport şi a declarat că se simte foarte bine, fără simptome, şi este nerăbdător să se alăture lotului. Conform Antena Sport, rezultatul ar fi negativ, însă clubul ilfovean nu publicat nicio notificare oficială în acest sens.

Eu mă simt bine şi am nimic. Niciun simptom. Nu am febră, nu mă doare nimic. Este totul normal. Chiar dacă am venit din Portugalia, eu acolo am respectat carantina, adică autoizolarea, mi-am luat toate măsurile şi acolo. Nu am făcut test acolo, dar am făcut în România. Dar din moment ce nu ne-au venit încă rezultatele, cum este posibil să apară în presă că aş fi infectat? Nu au respect pentru mine şi aştept scuze. Eu am venit de la aeroport direct la baza de la stadion de la Voluntari şi, din respect pentru colegi, m-am autoizolat într-o cameră. Şi antrenamentele tot în cameră le-am efectuat. Nu m-am întâlnit cu nimeni. Clubul are foarte bine grijă de mine şi am vorbit şi cu ei după ce a apărut această informaţie. Lumea trebuie să înţeleagă că eu nu am nici un simptom acum şi că aştept şi eu rezultatele oficiale ale testelor. Dacă sunt negative, mă voi alătura şi eu echipei”, a mărturisit Ricardinho, pentru ProSport.

Ricardinho a ajuns în România în vara lui 2018, după ce a mai evoluat pentru formaţii precum Gil Vicente şi Vilaverdense.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare