Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ricardo Cadu ia în calcul să revină în România: ”Nu ştiu ce o să fie în viitor”. Cu ce se ocupă în prezent

Ricardo Cadu ia în calcul să revină în România: ”Nu ştiu ce o să fie în viitor”. Cu ce se ocupă în prezent

Superliga

Comentarii

Ricardo Cadu spune că ar vrea să revină în România, la CFR Cluj, dar pe poziţia de director sportiv. Fundaşul de 38 de ani încă joacă fotbal şi este legitimat la FC Maia Lidador, în Portugalia.

Ricardo Cadu este unul dintre cei mai buni jucători străini care au trecut prin România. Ajuns la 38 de ani, Cadu încă joacă fotbal, la echipă din ligile inferioare din Portugalia. Însă susţine că şi-ar dori să revină la CFR Cluj, acolo unde s-a simţit cel mai bine, pe o funcţie în staff-ul tehnic.

Ricardo Cadu şi-ar dori să revină în România, la CFR: ”Am făcut şi un curs de director sportiv”

Fundaşul portughez spune că încă nu ia în calcul retragerea, dar şi-a pregătit paşii pentru acel moment. Ricardo Cadu susţine că a făcut un curs de director sportiv şi şi-ar dori să ocupe această funcţie la CFR Cluj:

”Încă nu m-am lăsat. Joc la o echipă unde îl ajut pe un prieten de al meu şi nu am de gând să mă las în curând, sunt ok. Eu aş vrea să fiu director sportiv. Am făcut deja un curs şi asta mi-aş dori, dar nu ştiu ce o să fie în viitor. Şi în România mi-aş dori. Am mai ţinut legătura cu cei de la CFR Cluj, am vorbit şi cu Mara. Nu am vorbit să merg acolo, dar mi-aş dori să fiu director sportiv la CFR”, a declarat Ricardo Cadu pentru ProSport Live.

Afla mai multe despre: ricardo cadu 

viewscnt
Articole similare