Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ricardo Grigore a uitat ce-a semnat: ”Am fost şocat! Nu ştiam că mai am contract cu Dinamo”

Ricardo Grigore a uitat ce-a semnat: ”Am fost şocat! Nu ştiam că mai am contract cu Dinamo”

Fotbal

Comentarii

Ricardo Grigore (24 de ani) s-a întors la Dinamo, după ultimul an în care a evoluat pentru FCU Craiova şi Petrolul Ploieşti.

  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui Ricardo Grigore, conform transfermarkt.de.

Ricardo Grigore nu ştia că mai are contract cu Dinamo

Fundaşul central Ricardo Grigore a evoluat, sâmbătă, în partida amicală pe care Dinamo a câştigat-o fără drept de apel contra celor de la Muscelul Câmpulung (Liga 3), scor 10-2.

După un sezon nu tocmai bun, cu 13 prezenţe la FCU Craiova şi două la Petrolul, Ricardo Grigore s-a întors alături de clubul de care mai este legat încă un an.

Fotbalistul a declarat că a rămas surprins când a aflat că mai are contract cu Dinamo până în vara lui 2024, însă este hotărât să-l ducă la capăt în cel mai profesionist mod.

Mă bucur că m-am întors, că am găsit lucruri frumoase aici şi sper să facem o figură frumoasă în Liga 1. Nu mă aşteptam să mă întorc la Dinamo. A fost o situaţie dificilă.

Nu ştiam că mai am contract cu Dinamo, au fost nişte chestii mai delicate, dar aşa a vrut Dumnezeu şi mă bucur că sunt din nou acasă. În iarnă am vrut să plec de la Craiova, am discutat cu ei.

Le-am zis că vreau să plec, iar ei mi-au spus: «Ok, hai să vedem cum facem». După aceea, cei de la club m-au sunat şi mi-au zis că încă mai aparţin de Dinamo.

Am rămas şocat, pentru că nu ştiam că mai am contract cu Dinamo. Am discutat cu ei ca să vedem cum putem ajunge la un numitor comun. Mi-au spus să mă duc împrumut la Dinamo. Am discutat cu cei de aici, cu domnul Răzvan Zăvăleanu. Nu am putut să mă întorc, pentru că ar fi însemnat ca eu să fiu un nou transfer în iarnă (n.r.- iar Dinamo are interdicţie de a semna jucători noi).

”Toate drumurile duc înapoi la Dinamo”

După aceea, a trebuit să îmi caut o echipă unde să joc până la 30 iunie şi am găsit Petrolul. Eu când am plecat de la Dinamo s-a plătit o sumă de bani pe mine şi urma să se mai plătească una vara asta. În acordul de transfer scria: «transfer», când am trimis foaia spre Craiova.

Dar, ulterior, domnul Mititelu şi domnul Răzvan Zăvăleanu au negociat şi au scris «împrumut». Toate drumurile duc tot înapoi la Dinamo”, a declarat Ricardo Grigore, sâmbătă, după partida cu Muscelul Câmpulung.

Afla mai multe despre: ricardo grigore 

viewscnt
Articole similare