Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Riderul român Ede Molnar este campion european la MTB Eliminator. ”Te ia cumva prin surprindere”

Riderul român Ede Molnar este campion european la MTB Eliminator. ”Te ia cumva prin surprindere”

Ciclism

Comentarii

Riderul român Ede Molnar a cucerit duminică, la Sakarya, în Turcia, titlul european la MTB Eliminator.

Ede Molnar, legitimat la echipa Dinamo BikeXpert Racing Team, este noul campion continental în proba de MTB Eliminator, titlu cucerit la Campionatele Europene de  Mountain Bike Eliminator, care s-au desfăşurat la Sakarya, în Turcia.

Molnar i-a învins în finala concursului pe francezul Titouan Perrin-Ganier – cvintiplu campion mondial la cross—country eliminator, pe germanul Nils-Obed Riecker şi pe austriacul Theo Hauser.

''În manşa finală, cu ultimii patru concurenţi, fix după plecare, după trei-patru secunde, concurentul de lângă mine a rupt lanţul, dar asta se întâmplă foarte des la această disciplină. Şi atunci m-am simţit super mulţumit, aveam medalie, dar apoi după o secundă m-am gândit că dacă termin cursa sunt pe locul trei, dar de ce să nu-mi încerc norocul să vin pe locul doi sau chiar să câştig. Şi m-am impus cu o secundă faţă de francezul Titouan Perrin-Ganier, multiplu campion mondial şi european. În calificări, într-un interval de o secundă pot intra şi zece concurenţi.

Nu cred că te poţi gândi la ceva când treci linia de sosire, toată lumea strigă, dar apoi eu am simţit o presiune. Pentru că dacă eram pe locul doi, tot bine era. Dar dacă eşti diferit de ceilalţi, cu un tricou de campion, cu un palmares, atunci atragi atenţia şi atenţia vine cu o responsabilitate. Eu speram că o să reuşesc, nu chiar titlul european, dar mă gândeam la un podium. Primul gând al meu a fost că eu am început cu un an în urmă să fac disciplina asta şi succesul a veni atât de repede, cel mai mare rezultat, pe final de sezon, te ia cumva prin surprindere'', a spus Ede Molnar la sediul MTS, citat de agerpres.ro.

 

Afla mai multe despre: ede molnarciclism 

viewscnt
Articole similare