Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rodion Cămătaru, declaraţie de dragoste pentru unul din cluburile la care a jucat: „Aş fi fariseu să mint, nu pot să mă dezic!”

Rodion Cămătaru, declaraţie de dragoste pentru unul din cluburile la care a jucat: „Aş fi fariseu să mint, nu pot să mă dezic!”
Comentarii

Rodion Cămătaru a vorbit la superlativ despre Dinamo, club la care a evoluat între 1986 şi 1989.

Rodion Cămătaru, cuvinte mari despre clubul la care a evoluat

Fostul mare atacant a recunoscut că Dinamo a rămas în sufletul său şi că îşi doreşte ca lucrurile de la formaţia bucureşteană să reintre în normal. Dinamo are probleme atât financiar, cât şi sportiv, dar Cămătaru are speranţe mari că situaţia se va redresa.

„Dinamo a pierdut nemeritat cu Rapid, mi-a plăcut, în mare. A ratat ocazii multe, are şi nişte slăbiciuni în apărare. Dacă va juca şi azi aşa, va fi dificil pentru Craiova. Au venit jucători noi, i-a pus destul de bine în teren. 

Dinamo a lăsat o impresie bună cu Rapid. Oamenii care iubesc echipa au speranţe mari. Am jucat acolo, nu pot să mă dezic. Aş fi fariseu să mint. A reprezentat ceva în viaţa mea Dinamo. Am jucat la două echipe, Craiova a fost iubirea mea şi rămâne în continuare, am jucat 11 ani, şi Dinamo”, a declarat Rodion Cămătaru, potrivit GSP.

  • Dinamo ocupă locul 15 în Superliga României, cu doar 16 puncte adunate după 23 de meciuri

Rodion Cămătaru, concluzie în lupta pentru salvarea de la retrogradare

Fostul mare atacant de la Universitatea Craiova şi Dinamo a prefaţat meciul dintre cele două echipe şi a ţinut să-i avertizeze pe „câinii roşii”. Cămătaru consideră că dinamoviştii au nevoie disperată de puncte, iar orice pas greşit poate însemna o nouă retrogradare.

„Va fi un meci foarte important pentru Dinamo, dacă pierde se cam duc şansele de salvare sau de baraj. Va fi dificil pentru ambele formaţii. FC Universitatea Craiova e o echipă care vine după câteva înfrângeri, deşi nu a jucat rău, mai ales cu Rapid. Să ai 3-1 şi să pierzi, înseamnă că ai nişte slăbiciuni. 

E un meci pe viaţă şi pe moarte, fiecare e decisiv până la începerea play-out-ului. Dinamo a pierdut nemeritat cu Rapid, mi-a plăcut, în mare. A ratat ocazii multe, are şi nişte slăbiciuni în apărare. Dacă va juca şi azi aşa, va fi dificil pentru Craiova. Au venit jucători noi, i-a pus destul de bine în teren”, a declarat Rodion Cămătaru, potrivit GSP.

 

Afla mai multe despre: rodion camatarudinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare