Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"România merită RESPECT!" Jucătorul Germaniei care a rămas impresionat după ce a văzut meciul tricolorilor cu Franţa. Nemţii au un singur plan la Euro

"România merită RESPECT!" Jucătorul Germaniei care a rămas impresionat după ce a văzut meciul tricolorilor cu Franţa. Nemţii au un singur plan la Euro

Echipa națională

Comentarii

Tricolorii sunt în premieră în semifinalele turneului şi nu au de gând să se oprească, însă joi seară vor avea în faţă principala favorită a competiţiei, Germania, echipă care a cucerit şi ultima ediţie a Europeanului de tineret.

În lotul "Panzerelor" sunt acum patru jucători care cucereau medaliile de aur în 2017, iar unul dintre ei, Nadiem Amiri, a vorbit pentru Kicker înainte de meciul cu România.



Germanii au urmărit confruntarea României cu Franţa şi au fost impresionaţi de susţinerea de care au avut parte "tricolorii", dar şi de prestaţiile acestora de la Euro. Iar concluzia lui Amiri e simplă: "Trebuie să respectăm România!"

"Sunt o echipă cu mult suflet şi susţinută incredibil de mulţi fani. Oricum am privi, trebuie să avem respect pentru România!", a declarata Nadiem Amiri, citat de Kicker.

Mijlocaşul de 22 de ani a făcut parte din lotul Germaniei şi în 2017, când nemţii au devenit campioni europeni după o finală cu Spania. Atunci, Germania a trecut în semifinale de Anglia, după executarea loviturilor de departajare.

"Cu siguranţă vream să câştigăm din nou Campionatul European! Ştim cum a fost acum doi ani, iar dorinţa de a trăi din nou acele senzaţii reprezintă cea mai mare motivaţie!", spune Amiri, care însă n-ar mai vrea să treacă din nou prin emoţiile executării loviturilor de la 11 metri pentru o calificare în finală.

Afla mai multe despre: amiriromaniagermania 

viewscnt
Articole similare