Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România U21 - Olanda U21 1-1. Ciobanu a înscris fabulos, tricolorii mici au ratat ocaziile mai mari de gol pe final!

România U21 - Olanda U21 1-1. Ciobanu a înscris fabulos, tricolorii mici au ratat ocaziile mai mari de gol pe final!

Echipa națională

Comentarii

România U21 - Olanda U21 s-a terminat 1-1, în primul meci din grupa de la EURO 2021 sub 21 de ani. Schuurs şi Ciobanu au marcat golurile partidei.

LIVE VIDEO | România U21 - Olanda U21 1-1 (Schuurs 16 / Ciobanu 20)

Echipele de start:

  • România U21: Vlad - Haruţ, Paşcanu, Ciobotariu, Boboc - Ciobanu, Marin, Olaru - Măţan, Ganea, Moruţan
  • Rezerve: Aioani, Eşanu, Chindriş, Drăguşin, Vlădoiu, Opruţ, Oaidă, Dulca, Itu, Cîmpanu, Oct. Popescu, Ad. Petre
  • Olanda U21: Scherpen - Zeefuik, Schuurs, Teze, Bakker - Reis, De Wit, Koopmeiners - Lang, Boadu, P. Kluivert
  • Rezerve: Bijlow, Paes, Botman, Kadioglu, Doekhi, Gakpo, Malacia, Ekkelenkamp, Geertruida, Brobbey, Harrou, Dilrosun

Min. 90+3 - Final de meci. Doar egal pentru România U21 la debutul la EURO 2021.


Min. 90+2 - Ocazie România! Ciobanu, foarte aproape de dublă, cu două şuturi! Primul a fost blocat de un adversar, al doilea de portar.


Min. 90+1 - Ocazie România. Itu trimite moale din 16 metri, pe centrul porţii lui Scherpen!


Min. 88 - Ocazie România! Haruţ încearcă un şut moale, cu efect, fără emoţii pentru portarul advers.


Min. 81 - Ocazie România! Ciobanu îşi încearcă din nou norocul din lovitură liberă şi e aproape să-l surprindă pe Scherpen! În cele din urmă, portarul olandez reuşeşte să stopeze şutul fotbalistului de la Viitorul. 


Min. 65 - Ocazie România! Paşcanu, aproape de gol! Un corner bătut scurt aduce mingea în careu la Ciobanu, care centrează în 4-5 metri, Bakker deviază şi mingea ajunge la Paşcanu, care reia din apropiere, însă Scherpen respinge miraculos în corner.


Min. 64 - Ocazie Olanda! După o recuperare din apropierea careului nostru, Koopmeiners trage puternic de la 17 metri, însă Andrei Vlad răspunde prezent şi respinge excelent în corner.


Min. 55 - Zece minute scurse din repriza a doua, în care pentru moment nu a apărut nicio ocazie importantă de gol. Batavii au încercat câteva centrări din benzi, pentru oamenii înalţi din avanposturi, însă până acum defensiva României s-a achitat foarte bine de sarcini. Tricolorii lui Mutu au încercat câteva acţiuni, dar fără pericol.


Min. 46 - A început repriza a doua.


Min. 45+1 - Pauză!


Min. 41 - O nouă şansă irosită repede de România. Ganea a recuperat o minge în jumătatea adversă, profitând de o pasă dată aiurea de olandezi, dar a încercat să-l surpridă pe portar cu o execuţie de la distanţă, complet ratată însă. Ganea s-a grăbit să finalizeze, când îl avea alături pe Moruţan şi puteau avansa amândoi spre poartă.


Min. 32 - Ocazie România! După o perioadă în care intensitatea jocului a scăzut, pe un fond de forcing al olandezilor, România a punctat din nou la capitolul ofensiv cu un şut de la distanţă al lui Olaru. 


Min. 20 GOOOOOOOOOL ROMÂNIA! Ciobanu marchează un super gol direct din lovitură liberă, o execuţie la care portarul olandez n-a avut ce să facă!


Min. 16 GOOOL Olanda! Schuurs deschide scorul din pasa lui Justin Kluivert. Schuurs a fost scăpat din marcaj de Ciobotariu, la un corner, şi a reluat nemarcat în poarta lui Vlad.


Min. 10 - Ocazie România! Moruţan reuşeşte să se strecoare excelent în careu, şutul său cu stângul e blocat, mingea ajunge la Ciobanu, care încearcă să tragă cu efect de la 15 metri, dar mult peste poarta lui Scherpen.


Min. 4 - Ocazie România! Prima ocazie a meciului îi aparţine lui Olimpiu Moruţan, care a recuperat foarte bine o minge de la adversar în terenul Olandei, a avansat spre poartă şi a tras cu stângul, dintr-o poziţie foarte bună, dar pe lângă buturile batave.


Min. 1 - A început meciul!


La fel ca la Campionatul European din urmă cu doi ani, naţionala României are parte de o grupă infernală la turneul final găzduit de Ungaria şi Slovenia. Tricolorii lui Adrian Mutu vor întâlni reprezentativele similare ale Olandei, Franţei şi Ungariei. Aceasta va fi cea de-a patra întâlnire directă dintre cele două naţionale, iar până acum, olandezii au avantaj. Tineretul “Portocalei Mecanice” s-a impus de două ori, în timp ce România are o singură victorie, însă, ce-i drept, ultimul meci direct a avut loc în iunie 2005.

România U21 - Olanda U21 LIVE TEXT pe telekomsport.ro

Naţionala lui Adrian Mutu are un moral bun înaintea debutului de la Campionatul European. De altfel, ultima prezenţă a tricolorilor la un turneu final de tineret a fost una de vis. În urmă cu doi ani, jucătorii pregătiţi atunci de Mirel Rădoi au produs surpriză după surpriză şi au ajuns până în semifinalele turneului, unde au fost eliminaţi de Germania, în urma unei înfrângeri cu 2-4, ultimele două goluri fiind primite după minutul 90. În preliminarii, România a pierdut doar două meciuri din cele zece etape disputate şi a încheiat pe locul al doilea, după Danemarca, dar în faţa Ucrainei, Finlandei, Irlandei de Nord şi Maltei.

România U21 - Olanda U21 LIVE TEXT pe telekomsport.ro

De partea cealaltă va fi Olanda, care a încheiat pe primul loc o grupă mult mai uşoară faţă de cea pe care a avut-o România. “Portocala Mecanică” are o generaţie extrem de talentată, iar asta s-a văzut şi în preliminarii. Cu un golaveraj incredibil, cu 45 de goluri marcate şi cu victorii pe linie în primele 9 etape, olandezii şi-au permis o înfrângere în ultimul meci din grupă, scor 1-2, în deplasarea din Portugalia.

Lot România U21

  • Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgovişte), Mihai Eşanu (Dinamo Bucureşti);
  • Fundaşi: Ştefan Vlădoiu (Universitatea Craiova), Denis Haruţ (FCSB), Alexandru Paşcanu (Ponferradina/Spania), Andrei Chindriş (FC Botoşani), Denis Ciobotariu (CFR Cluj), Radu Drăguşin (Juventus/Italia), Raul Opruţ (AFC Hermannstadt), Radu Boboc (FC Viitorul);
  • Mijlocaşi: Marius Marin (AC Pisa/Italia), Marco Dulca (Chindia Târgovişte), Răzvan Oaidă (FCSB), Cătălin Itu (CFR Cluj), Darius Olaru (FCSB), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Olimpiu Moruţan (FCSB), Octavian Popescu (FCSB), Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), Alexandru Măţan (Columbus Crew/SUA);
  • Atacanţi: George Ganea (FC Viitorul), Adrian Petre (UTA)

Lot Olanda U21

  • Portari: Justin Bijlow (Feyenoord), Kjell Scherpen (Ajax), Maarten Paes (FC Utrecht);
  • Fundaşi: Sven Botman (LOSC Lille), Perr Schuurs (Ajax), Jurrien Timber (Ajax), Jordan Teze (PSV Eindhoven), Danilho Doekhi (Vitesse), Mitchel Bakker (PSG), Tyrell Malacia (Feyenoord), Deyovaisio Zeefuik (Hertha BSC);
  • Mijlocaşi: Teun Koopmeiners (AZ Alkmaar), Abdou Harroui (Sparta Rotterdam), Ludovit Reis (VfL Osnabrück) Jurgen Ekkelenkamp (Ajax), Dani de Wit (AZ Alkmaar);
  • Atacanţi: Noa Lang (Club Brugge), Justin Kluivert (RB Leipzig), Cody Gakpo (PSV Eindhoven), Javairô Dilrosun (Hertha BSC), Ferdi Kadioglu (Fenerbahce), Myron Boadu (AZ Alkmaar), Brian Brobbey (Ajax)

Afla mai multe despre: romania u21 

viewscnt
Articole similare