Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România U21 - Ucraina U21 | Totul sau nimic pentru ”tricolorii” lui Săndoi

România U21 - Ucraina U21 | Totul sau nimic pentru ”tricolorii” lui Săndoi

Pariuri sportive

Comentarii

Umilită de Spania, naţionala de tineret are doar varianta victoriei cu Ucraina. Altfel, ”tricolorii” lui Săndoi îşi pot lua adio de la Euro U21. Cota pentru un succes al României este în creştere la Betano.

România, în formulă nouă

Săndoi schimbă liniile pentru meciul cu Ucraina, după eşecul drastic în faţa Spaniei (0-3). Târnovanu îi va lua locul lui Popa. Screciu, care a fost convocat la echipa mare pentru dubla cu Kosovo şi Elveţia, îşi va face loc în primul ”11”. Nemulţumit de Tavi Popescu, selecţionerul ar putea miza în locul lui pe Petrila de la CFR Cluj. În atac, Louis Munteanu are şanse mari să înceapă titular, alături de Markovic.

Ucrainenii au reuşit surpriza în faţa Croaţiei. Chiar şi fără Mudryk, menajat după convocarea la naţionala mare, băieţii lui Ruslan Rotan au câştigat cu 2-0 contra unei echipe cotate cu şansa a doua la calificare, după Spania. Puştiul pe care Chelsea a plătit 100 de milioane de euro, Mudryk, este pregătit să debuteze la Euro U21 şi, cel mai probabil, o va face împotriva României.

1-1 este palmaresul meciurilor directe dintre România U21 şi Ucraina U21. Ambele dispute s-au jucat în preliminarii, aşa că va fi primul duel la un turneu final. 

Tricolorii” vor egala Ucraina în clasamentul grupei, în cazul unei victorii. Dacă Spania confirmă aşteptările şi învinge Croaţia, naţionala lui Săndoi va fi la mâna ei în ultima etapă. Dacă vom remiza cu ucrainenii, şanse de calificare vor fi aproape nule. Mudryk şi colegii lui au + 5 la golaveraj în faţa României. 3.85 este cota la Betano pentru victoria României în faţa Ucrainei. Ţinând cont că ”tricolorii” trebuie să rişte şi să joace ofensiv, este de luat în calcul şi un pariu pe goluri. 1.98 este cota la Betano pentru ”peste 2.5 goluri”.

Şansă mare pentru Louis Munteanu

După ce a dezamăgit în faţa Spaniei, Louis Munteanu are încă o şansă să impresioneze scouterii din cele mai tari campionate. Omul care a contribuit decisiv la titlul cucerit de Farul este sub contract cu Fiorentina, dar italienii speră să îl vândă pe bani mulţi în această vară.

În aceste condiţii, Louis ar trebui să fie mai motivat ca oricând şi să pună în pericol poarta ucrainenilor. 4.20 este cota la Betano pentru un gol marcat de Louis Munteanu, Ar fi prima lui reuşită la naţionala de tineret sub 21 de ani. Ultimele goluri sub tricolori le-a dat acum patru ani, la România U18.

Echipe probabile:

România U21: Târnovanu - Pantea, Racoviţan, Dican, Ţicu - Miculescu, Screciu, Lixandru, Petrila - Markovic, Munteanu

Ucraina U21: Trubin; Sych, Taloverov, Batagov, Vivcharenko; Bondarenko, Brazhko, Kryskiv; Viunnyk, Sikan, Mudryk

Afla mai multe despre: romania - ucrainabetano 

viewscnt
Articole similare