Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Românul care a ratat transferul la Bayern Munchen: ”Au fost nişte discuţii cu impresarii”

Românul care a ratat transferul la Bayern Munchen: ”Au fost nişte discuţii cu impresarii”

Fotbal intern

Comentarii

Gabi Tamaş a povestit cum a ratat un transfer la Bayern Munchen. De asemenea, el a fost foarte aproape şi de Lazio Roma.

Gabi Tamaş a fost unul dintre cei mai talentaţi fundaţi centrali de după Revoluţie, dar, de multe ori, a fost sancţionat pentru viaţa extrasportivă intensă.

Acum în vârstă de 39 de ani, fostul internaţional român a povestit că a fost aproape să se transfere la Lazio şi la Bayern Munchen.

Cum a picat transferul lui Gabi Tamaş la Lazio Roma

În 2011, Gabi Tamaş juca în Premier League, la West Bromwich, unde avea evoluţii apreciate. În august 2011 a avut însă parte de un episod care i-a marcat cariera.

Înaintea unui meci San Marino - România, Gabi Tamaş, Adi Mutu, dar şi alţi jucători de la naţională au petrecut până târziu.

Victor Piţurcă, selecţionerul de atunci, a decis să-i dea afară din lot pe primii doi. Episodul s-a petrecut într-un moment important pentru Gabi Tamaş.

Fundaşul avea ofertă clară de la Lazio şi urma să semneze contractul. Însă acea escapadă i-a făcut pe italieni să-şi reconsidere planurile:

”Am făcut o escapadă la echipa naţională, în San Marino, şi nu s-a mai făcut transferul [...] S-a văzut la antrenamentul de dimineaţă. Eram puţin cam avariaţi.

Din cauza asta, a picat transferul la Lazio. Nu mai aveam cum, au zis că am viaţă extrasportivă”, a povestit Gabi Tamaş pentru gsp.ro.

Gabi Tamaş a fost aproape şi de Bayern Munchen

Însă cel mai important transfer pe care Gabi Tamaş l-a ratat în carieră a fost cel la Bayern Munchen.

Fostul internaţional român a povestit că a fost remarcat de Louis van Gaal, care a fost antrenor la Bayern Munchen în perioada 2009-2011.

”(Şi al doilea transfer ratat?) La Bayern Munchen, când era Van Gaal antrenor. Noi am tot jucat contra Olandei, au fost nişte discuţii cu impresarii, dar nu s-au finalizat.

A mai fost transferul la Celtic. N-am refuzat eu, nu s-au finalizat discuţiile. Eu m-am înţeles cu ei, dar nu s-a făcut transferul”, a mai spus Gabi Tamaş, care în prezent joacă la Concordia Chiajna.

Afla mai multe despre: gabi tamas 

viewscnt
Articole similare