Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Românul care ar putea fi transferat de Inter Milano: ”Are un viitor fantastic!” Motivul pentru care FCSB l-a lăsat să plece liber de contract

Românul care ar putea fi transferat de Inter Milano: ”Are un viitor fantastic!” Motivul pentru care FCSB l-a lăsat să plece liber de contract

Stranieri

Comentarii

Helmuth Duckadam este de părere că Ionuţ Radu poate ajunge la un mare club din Europa, poate chiar la Inter Milano, acolo unde a crescut înainte să fie transferat de Genoa. Căpitanul naţionalei de tineret s-a format la FCSB, dar a plecat la Dinamo după ce ”roş-albaştrii” şi-au închis academia. Ulterior, a plecat liber de contract în Italia.

Preşedintele de imagine al FCSB-ului îşi pune mari speranţe în Ionuţ Radu, care a devenit titular la Genoa, în Serie. Duckadam este de părere că portarul în vârstă de 21 de ani poate ajunge la un nivel şi mai ridicat de atât şi explică motivul pentru care FCSB l-a lăsat să plece liber:

”Are un viitor fantastic, dar în viaţă trebuie să ai şi şansă şi să fii conştient de ce te poate aştepta. Să joci la vârsta lui titular în prima ligă italiană e un mare lucru. Eu sper să continue aşa şi sunt convins că zvonurile care îl dau înapoi la Inter să se adeverească, pentru că este un portar de mare viitor. Prea toată lumea este cu ochii pe el şi în multe situaţii, când nu a greşit, i s-au pus în cârcă acele goluri. Dar eu cred în el şi îi văd un viitor fantastic. El a fost la juniori la noi. În momentul în care am fost daţi afară, practic, din Ghencea şi nu am mai avut unde să facem antrenamente, ne antrenam pe la liceu, atunci foarte mulţi jucători au plecat. La Dinamo unii şi erau jucători de lot naţional”, a declarat Helmuth Duckadam.

Ionuţ Radu a ajuns în 2014 la juniorii lui Inter Milano şi a plecat în această vară, când a fost cumpărat de Genoa. Inter şi-a păstrat însă opţiune de răscumpărare.

 

Afla mai multe despre: ionut andrei raduhelmuth duckadamgenoainter milano 

viewscnt
Articole similare