Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Românul care bate la uşa La Liga, dar ratează Euro U21. ”Foarte multe cluburi din Spania şi Anglia sunt pe urmele sale!”

Românul care bate la uşa La Liga, dar ratează Euro U21. ”Foarte multe cluburi din Spania şi Anglia sunt pe urmele sale!”

La Liga

Comentarii

Cotidianul MARCA scrie că internaţionalul român de tineret Andrei Florin Raţiu este dorit de mai multe cluburi din La Liga. Momentan, românul aparţine de Villarreal.

”Este gata să facă pasul spre La Liga!” scrie cotidianul MARCA despre Andrei Florin Raţiu, fotbalistul român care a debutat în acest sezon pentru Villarreal. ”Cluburi din Spania, Anglia şi Germania au întrebat de el” mai scrie sursa citată, mai ales că Raţiu mai are contract cu Villarreal doar până în vară.

Fotbalistul român are posibilitatea să îşi prelungească acordul cu Villarreal, dar momentan analizează foarte bine situaţia în care se află. ”Este unul dintre marile talente ale fotbalului românesc şi foarte probabil va juca la Campionatul European de Tineret cu naţionala României antrenată de Mirel Rădoi” mai scrie MARCA. Din păcate pentru Raţiu el nu a prins însă lista preliminară a jucătorilor convocaţi de selecţionerul României. Ai mai multe detalii AICI.

Raţiu a jucat titular în Europa League pentru Villarreal în meciul cu Valencia şi a făcut-o foarte bine ca fundaş lateral dreapta: ”Având în vedere că a fost primul său meci, Andrei a jucat bine. Aceasta este una dintre veştile pozitive. A arătat multă personalitate pe teren. Nu l-a afectat faptul că a fost faultat la primul gol. A arătat multe. Este o veste pozitivă pentru Villarreal”, a spus Javi Calleja, antrenor la Villarreal, potrivit site-ului clubului.

Născut la Aiud, Raţiu are 20 de ani şi măsoară 1.83 de centimentri. Are acelaşi impresar ca Alfonso Pedraza (Villarreal), Ferran Torres (Valencia), Omar Mascarell (Schalke) sau Ruben Sobrino (Valencia). Conform presei spaniole, chiar Valencia este una dintre echipele interesate de transferul său. 

Afla mai multe despre: andrei florin raţiuvillarreal 

viewscnt
Articole similare