Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Romario Benzar nu mai are nicio şansă la Lecce! Mesajul clar al conducerii clubului

Romario Benzar nu mai are nicio şansă la Lecce! Mesajul clar al conducerii clubului

Serie A

Comentarii

Doar o jumătate de an a rezistat Romario Benzar la Lecce. Fundaşul dreapta român va pleca, probabil, în această iarnă, de la echipa care a plătit în vară două milioane de euro pentru el.

Mesajul conducerii lui Lecce este foarte clar şi îl priveşte pe internaţionalul român. Recent, clubul italian, nou-promovat în Serie A, l-a transferat pe Giulio Donati, un fundaş dreapta cu experienţă în Bundesliga. 

Într-un interviu pentru cotidianul Tuttosport, Corrado Liguori, vicepreşedintele lui Lecce, îl vede pe italian ca fiind soluţia ideală în banda dreaptă a apărării: "Giulio Donati este un fundaş dreapta care la Lecce va avea şansa să îşi relanseze cariera şi să fie unul dintre protagonişti. Aşteptăm foarte mult de la el, suntem siguri că este fotbalistul ideal pentru a mări nivelul echipei", a declarat oficialul echipei din Serie A. 

  • 124 de meciuri a jucat Donati în Bundesliga, la Bayer Leverkusen şi Mainz 
  • 1,5 milioane de euro este cota fundaşului italian
  • 24 de prezenţe are Donati pentru reprezentitiva sub 21 de ani a Italiei 

Aşadar, cum Benzar nici măcar nu era titular la Lecce, şansele lui de a mai continua la această echipă au devenit infime. 

Romario Benzar pleacă de la Lecce! Cele trei cluburi care vor să-l transfere pe fundaşul român

Romario Benzar a fost transferat de Lecce în vara care a trecut, când a plătit FCSB-ului două milioane de euro. A fost atunci prezentat ca o adevărată lovitură, mai ales că Benzar era jucător în naţionala României. Însă entuziasmul italienilor a pierit odată cu trecerea timpului. Benzar n-a convins şi a acumulat doar 155 de minute.

Site-ul seriebnews.com scrie că trei echipe din Serie B sunt interesate: Pescara, Veneţia şi Cremonese. Interesant este că la Cremonese ar fi concurent pe post cu un alt român, Vasile Mogoş, cel care a fost introdus de Cosmin Contra în circuitul naţionalei României.

Afla mai multe despre: romario benzarlecce 

viewscnt
Articole similare