Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Romario Moise, blocat la Giurgiu. Nu şi-a primit salariile, însă nu poate rupe contractul cu Astra. Balint îl aşteaptă la UTA

Romario Moise, blocat la Giurgiu. Nu şi-a primit salariile, însă nu poate rupe contractul cu Astra. Balint îl aşteaptă la UTA

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul Romario Moise a pierdut apelul înregistrat împotriva clubului său, Astra Giurgiu, la Consiliul Naţional de Soluţionare a Litigiilor. Acesta ceruse să fie lăsat liber de contract, după ce formaţia giurgiuveană nu îi plătise mai multe salarii.

Se pare că neplata salariilor n-a fost un argument destul de puternic pentru ca Romario Moise să rupă contractul cu Astra Giurgiu. Jucătorul care a activat sezonul trecut la UTA Arad sub formă de împrumut, ar fi dorit să se transfere definitiv la formaţia nou-promovată, însă Astra a cerut o sumă mult prea mare pentru arădeni. Cum nu fusese plătit de câteva luni, fotbalistul şi-a depus memoriu, fără succes însă.

Romario Moise chiar a fost utilizat de Astra în prima etapă din campionat, în înfrângerea de acasă cu FCSB, scor 0-3, când a bifat 25 de minute. Laszlo Balint nu a abandonat "pista" Romario Moise, iar zilele următoare va încerca din nou să ajungă la o înţelegere cu patronul celor de la Astra Giurgiu, Ioan Niculae, şi fotbalistul să ajungă sub orice formă la Arad.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare