Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronald Koeman anunţă o iarnă incendiară pe piaţa transferurilor pentru FC Barcelona. Antrenorul catalanilor şi-a pregătit lista de achiziţii

Ronald Koeman anunţă o iarnă incendiară pe piaţa transferurilor pentru FC Barcelona. Antrenorul catalanilor şi-a pregătit lista de achiziţii

FC Barcelona

Comentarii

Dacă omologul său de la rivala Real Madrid, Zinedine Zidane, a repetat că în această iarnă se va descurca cu lotul de care dispune, fără achiziţii sau plecări, Koeman a spus clar că doreşte întăriri pentru a ajuta echipa să depăşească cel mai slab start de campionat din ultimii 33 de ani.

''Orice antrenor vede luna ianuarie ca o şansă de a-şi îmbunătăţi lotul şi eu gândesc la fel. Tot ce am făcut este să vin cu un plan cu jucătorii care pot pleca şi cu o listă de jucători pe care să-i aducem. Dar depinde acum şi de club'', a declarat Koeman înaintea meciului de miercuri cu Athletic Bilbao, o restanţă din etapa a doua a ligii spaniole.

Barcelona traversează o perioadă dificilă din cauza pandemiei de coronavirus care i-a diminuat veniturile şi a forţat amânarea plăţii salariilor către jucători.

Carles Alena va deschide seria plecărilor, urmând a fi împrumutat cel mai probabil la Getafe, conform presei spaniole.

FC Barcelona ocupă locul cinci cu 28 de puncte din 16 meciuri în La Liga, la zece puncte de liderul Atletico Madrid, care are un joc mai puţin disputat.

Afla mai multe despre: koemanfc barcelona 

viewscnt
Articole similare