Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronald Koeman, aproape să îi îndeplinească visul lui Leo Messi! Tehnicianul olandez l-a găsit pe urmaşul lui Andres Iniesta

Ronald Koeman, aproape să îi îndeplinească visul lui Leo Messi! Tehnicianul olandez l-a găsit pe urmaşul lui Andres Iniesta

FC Barcelona

Comentarii

Ronald Koeman pregăteşte un transfer de senzaţie. Antrenorul olandez îşi doreşte cu orice preţ să realizeze reconstrucţia la Barcelona pentru a-i aduce pe catalani înapoi la gloria care i-a consacrat drept una dintre cele mai bune echipe din istoria fotbalului.

Mijlocaşul central Georginio Wijnaldum va fi, cel mai probabil, prima mutare realizată de olandez pe piaţa transferurilor, la Barcelona. Fotbalistul în vârstă de 29 de ani este foarte aproape să ajungă pe Camp Nou, informaţie confirmată chiar de către o legendă a formaţiei blaugrana.

Legendarul Hristo Stoichkov a postat un mesaj pe contul său personal de Instagram prin care anunţă transferul: "Următorul număr 8 al dragostei mele, Barcelona!".

Balonul de Aur din 1994 a ataşat o poză cu el şi Wijnaldum, la festivitatea de premiere a finalei Ligii Campionilor câştigate de Liverpool, în 2019, în faţa celor de Spurs.

Transferul urmează să fie anunţat oficial după ce ”cormoranii” îşi vor găsi înlocuitor. Sport.es îl anunţă pe Thiago Alcantara ca fiind cel care îi va lua locul mijlocaşului central olandez.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

El próximo número-8 de mi querido Barca

O postare distribuită de HRISTO STOITCHKOV (@hristo8oficial) pe

Afla mai multe despre: barcelonamessiiniestakoeman 

viewscnt
Articole similare