Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronald Koeman i-a pus gând rău unui alt fotbalist al Barcelonei, după Luis Suarez! Olandezul vrea să scape de el şi are deja înlocuitor

Ronald Koeman i-a pus gând rău unui alt fotbalist al Barcelonei, după Luis Suarez! Olandezul vrea să scape de el şi are deja înlocuitor

FC Barcelona

Comentarii

Ronald Koeman (57 de ani) i-a pus gând rău unui alt fotbalist de la FC Barcelona. Noul antrenor al catalanilor vrea să scape de Samuel Umtiti (26 de ani), un fotbalist pe care conducerea îl trecuse oricum pe lista de plecări, pentru a face rost de bani ca să transfere un alt fundaş central de valoare.

Samuel Umtiti îi poate spune şi el adio Barcelonei la dorinţa lui Ronald Koeman, aşa cum antrenorul olandez le-a transmis şefilor să procedeze cu Luis Suarez sau Jordi Alba. Jurnalistul Manuel Oliveros de la Cadena COPE anunţă că Umtiti a fost trecut pe lista indezirabililor de Koeman, care are în plan să reconstruiască echipa, cu cinci sau şase transferuri.

Barcelona va încerca să facă rost de câţi mai mulţi de pe urma lui Umtiti, despre care presa apropiată de catalani scria în trecut că e dorit de Manchester United sau Inter. Rămâne de văzut care va fi viitorul campionului mondial francez, însă e greu de crezut că acesta va mai prinde minute cât să fie satisfăcut, având în vedere că Ronald Koeman nu-l mai vrea. Mai mult, olandezul i-ar fi găsit deja şi un înlocuitor pe măsură, Michael Keane (27 de ani) de la Everton.

Umtiti, care a fost recent diagnosticat cu COVID-19 şi se recuperează în prezent, a fost transferat de FC Barcelona în 2016, de la Olympique Lyon, pentru 25 de milioane de euro. Deşi în primă fază a prins foarte bine la echipa de pe Camp Nou şi a format o pereche redutablă cu Gerard Pique, Umtiti s-a accidentat şi a refuzat să se opereze pentru a putea juca la Mondialul din 2018, pe care l-a şi câştigat, iar cariera lui a mers apoi doar în jos.



În sezonul trecut, fundaşul francez a jucat doar 1.316 minute în tricoul Barcelonei, în 18 meciuri, fiidn mereu accidentat sau lăsat în afara lotului.

  • 32 de milioane de ero este cota de piaţă a lui Samuel Umtiti în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: samuel umtitifc barcelonaronald koemaninlocuitor 

viewscnt
Articole similare