Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldo iese din nou la rampă, iar Juve rămâne lider în Serie A. Lazio, revenire spectaculosă cu Atalanta. Napoli trece fără emoţii de Verona | REZUMATUL ZILEI AICI

Ronaldo iese din nou la rampă, iar Juve rămâne lider în Serie A. Lazio, revenire spectaculosă cu Atalanta. Napoli trece fără emoţii de Verona | REZUMATUL ZILEI AICI

Fotbal

Comentarii

• Juventus rămâne pe primul loc şi după etapa a opta din Serie A. Sărbătorit la start pentru golul 700 al carierei, Ronaldo a schimbat cifra după doar 19 minute din meciul cu Bologna. Oaspeţii au egalat repede, după o execuţie spectaculoasă a lui Danilo. Juve a revenit în avantaj în repriza secundă. Pjanic a punctat pentru Bătrâna Doamnă. În prelungiri, Juventus a scăpat de două ori de egalare. Mai întâi Santander a lovit bara. Apoi tot paraguayanul a reluat spectaculos, dar Buffon a interventi pe măsură, iar Juve s-a impus cu 2-1.

• Lazio şi Atalanta au oferit un meci senzaţional, la fel ca în ultima confruntare directă de pe Olimpico. Cu Ştefan Radu titular, biancocelestii au avut o primă repriză de coşmar. Muriel a deschis scorul. Columbianul a dublat avantajul Atalantei după cinci minute, când l-a păcălit pe Strakosha cu o lovitură liberă. Apoi, Papu Gomez a închis repriza de vis a echipei lui Gasperini. Argentinianul a înscris în premieră în trei etape consecutive. Lazio a ieşit total schimbată de la vestiare. Immobile a scos o lovitură de la 11 metri, pe care tot el a transofromat-o. Echipa din capitala Italiei a recuperat mingea imediat cum a fost repusă în joc. Correa a luat acţiunea pe cont propriu şi a înscris superb. Lazio a fost salvată în prelungiri tot de golgheterul ei. Immobile a mai obţinut un penalty, l-a transformat şi cu puţin noroc, iar Lazio - Atalanta s-a încheiat 3 la 3.

• Napoli a învins-o fără prea mari emoţii pe nou promovata Helas Verona. Polonezul Milik a înscris câte un gol pe repriză şi a ajuns la şapte duble în patru sezoane petrecute în Serie A. Au fost şi primele sale goluri în acest sezon. Napoli s-a impus cu 2-0 şi este a patra în campionat.

Afla mai multe despre: serie a,  

viewscnt
Articole similare