Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldo luat "la mişto" de jucătorii de la Ferencvaros. Ce au făcut ungurii după golul marcat de aceştia pentru 1-0

Ronaldo luat "la mişto" de jucătorii de la Ferencvaros. Ce au făcut ungurii după golul marcat de aceştia pentru 1-0

Fotbal

Comentarii

Myrto Uzuni l-a imitat pe portughez la golul marcat de unguri pentru 1-0. Replica lui Rolando a venit în minutul 35 când a marcat golul egalizator

În minutul 19, ungurii scapă pe contraatac şi profită de o greşeală în apărarea celor de la Juve, iar Myrko Uzuni deschide scorul. După ce a marcat, Uzuni s-a dus la marginea terenului şi a imitat bucuria de gol a portughezului de la multe din golurile acestuia.

Rolando a dat replica pe teren iar în minutul 35 a reuşit să egaleze după o fază individuală de excepţie. Acesta a depăşit doi adversari şi a trimis mingea lângă bară după un şut violent. A fost doar primul gol în actuala ediţie de Champions League marcat de portughez.

În cele din urmă meciul s-a încheiat cu scorul de 2-1 după un gol în prelungiri marcat de Morata. După această victorie, Juventus face 9 puncte şi rămâne pe locul 2 la 3 puncte în spatele celor de la Barcelona. Spaniolii s-au impus azi cu scorul de 4-0 în faţa echipei antrenată de Mircea Lucescu, Dinamo Kiev. Ferencvaros şi Dinamo au fiecare câte un sigur punct după meciul terminat la egalitate între cele două formaţii.

Posted by Andrei Badea

Afla mai multe despre: juventusferencvaros 

viewscnt
Articole similare