Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldo n-a trecut uşor peste succesul rivalului Messi. Declaraţie războinică a starului lusitan: "Lupta nu s-a terminat, abia acum începe!"

Ronaldo n-a trecut uşor peste succesul rivalului Messi. Declaraţie războinică a starului lusitan: "Lupta nu s-a terminat, abia acum începe!"

Serie A

Comentarii

Cristiano Ronaldo (34 de ani) a avut o reacţie războinică după ce Leo Messi (32 de ani) a câştigat al şaselea Balon de Aur din carieră, un record absolut stabilit de argetinian. Lusitanul nu se lasă mai prejos şi, deşi se îndreaptă cu paşi mărunţi spre retragere, lupta dintre el şi Messi abia începe. CR7 şi Leo Messi împart cea mai mare scenă a fotbalului mondial de peste 10 ani.

Ronaldo a încercat să-şi liniştească fanii, după triumful istoric al rivalului său de o viaţă. Întrebat dacă bătălia dintre el şi Messi s-a terminat, lusitanul a răspuns: ”Nu s-a terminat, încă. De-abia acum începe!”.

În sprijinul acestor declaraţii a venit şi directorul sportiv al lui Juventus, Fabio Paratici: ”În opinia noastră, el merită Balonul de Aur. Va fi la Juventus şi în sezonul viitor, cu siguranţă. Vrea să câştige alături de Juventus încă un Balon de Aur şi noi îl vom ajuta”.

În seara în care Messi a primit Balonul de Aur, Ronaldo a primit şi el un premiu. A fost desemnat cel mai bun fotbalist din Serie A în sezonul trecut, în cadrul unei gale desfăşurate la Milano.

Leo Messi a câştigat, luni, al şaselea său Balon de Aur din carieră. Argentinianul a mai triumfat în 2009, 2010, 2011, 2012 şi 2015.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoleo messibalonul de aur 2019 

viewscnt
Articole similare