Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rudel Obreja, la ieşirea din închisoare: "Suntem victimele unui complot. Ce s-a întâmplat la completurile de 5 judecători este o imensă ticăloşie"

Rudel Obreja, la ieşirea din închisoare: "Suntem victimele unui complot. Ce s-a întâmplat la completurile de 5 judecători este o imensă ticăloşie"

Diverse

Comentarii

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja, condamnat în dosarul "Gala Bute", a declarat, la ieşirea din închisoare, ca urmare a deciziei ICCJ, că ceea ce s-a întâmplat la completurile de 5 judecători - a căror constituire a fost declarată ilegală de Curtea Constituţională - este "o imensă ticăloşie".

”Eu aşteptam lucrul acesta din prima zi când am plecat către închisoare. V-am spus că suntem victimele unui complot. Ce s-a întâmplat la completurile de cinci e o imensă ticăloşie. Oamenii acesţia erau incompetenţi şi cinci ani n-au ştiut că se află într-o semi-legalitate.

Nu putem să-i bănuim de nepricepere, au carte. Se infiltrau prin aceste subterfugii oamenii care au dat deciziile.  Ce aş vrea să spun e că e foarte bine că există judecători cinstiţi însă noi mergem să fim judecaţi de către cei care au stat ilegal cinci ani de zile. În acest moment, am lăsat în cameră la mine pe Tudor Breazu, lui i-a fost dat termen 28 ianuarie 2019. E normal să fie admisă contestaţia şi să putem administra probele. Totul depinde de ce complet vom avea în momentul respectiv, justiţia în România e o loterie.” a spus Rudel Obreja, în momentul eliberării.

 

Afla mai multe despre: rudel obrejapuscariedecizie 

viewscnt
Articole similare