Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ruptură la Chelsea! Starurile de zeci de milioane regretă faptul că au semnat cu gruparea londoneză

Ruptură la Chelsea! Starurile de zeci de milioane regretă faptul că au semnat cu gruparea londoneză

Chelsea

Comentarii

Tensiunile cresc la Chelsea după înfrângerea cu scorul de 4-2 din ultima etapă de Premier League, împotriva celor de la Wolverhampton.

Jucătorii "albaştrilor" au avut discuţii private despre situaţia lor la echipă, iar unii dintre jucătorii care au ajuns la club în ultimele perioade de transferuri încep să regrete faptul că au semnat contracte pe mai mulţi ani, cu gruparea de pe Stamford Bridge, anunţă The Athletic.

Fotbaliştii echipei antrenate de argentinianul Mauricio Pochettino au pierdut încredere în viziunea propusă de şefii clubului în momentul în care au semnat. Majoritatea jucătorilor tineri din cadrul grupării londoneze şi-au pierdut motivaţia de a performa pe terenul de joc, odată cu rezultate dezastruoase din acest sezon.

Chelsea este pe locul 11 în clasamentul din Premier League, cu 31 de puncte după 23 de etape şi este surclasată de echipe precum Wolves (32 de puncte), Brighton (35 de puncte) şi West Ham (36 de puncte).

Pochettino, sub presiunea demiterii

Presiunea de pe umerii managerului Mauricio Pochettino creşte de la înfrângere la înfrângere, iar astfel, acesta ar putea părăsi echipa în cazul în care răbdarea conducerii de pe Stamford Bridge s-ar pierde.

În următoarea etapă de campionat, Chelsea are un derby londonez împotriva echipei antrenate de Roy Hodgson, Crystal Palace. Chelsea este calificată în finala Cupei Ligii, pe care o va disputa împotriva celor de la Liverpool. Pentru Chelsea reprezintă o şansă de a obţine un trofeu într-un sezon dezamăgitor pentru suporterii echipei din vestul Londrei.

Afla mai multe despre: chelseapremier leaguemauricio pochettino 

viewscnt
Articole similare