Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rusia - România. Cotă mare pentru fetele noastre în preliminariile Europeanului de handbal feminin

Rusia - România. Cotă mare pentru fetele noastre în preliminariile Europeanului de handbal feminin

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi Rusia - România Preliminarii CE handbal feminin. România joacă de la ora 17:30 un meci foarte important în economia calificării la următorul Campionat European.

Ponturi Rusia - România Preliminarii CE handbal feminin

România este lider în clasamentul grupei 4 de calificare, cu două victorii în două meciuri. De cealaltă parte, Rusia a pierdut surprinzător în faţa Austriei şi îşi vede şansele la prima poziţie ameninţate. Luând în considerare faptul că Austria nu ne poate pune probleme, dubla cu Rusia va fi decisivă pentru tricolore pentru calificarea de pe primul loc la Campionatul European din Franţa. Miza este una incredibilă, primul loc în grupă oferindu-le elevelor lui Martin Ambros statutul de cap de serie la tragerea la sorţi a grupelor competiţiei. 

Cele mai bune cote din handbal sunt pe betano.com

Ponturi Rusia - România Preliminarii CE handbal feminin

Şi din punct de vedere al golaverajului, românia sră mult mai bine. 68 de goluri marcate şi 48 primite este performanţa tricolorelor în primele două meciuri. De cealată parte, Rusia are un golaveraj de +5 (57 de goluri marcate, 52 primite). În confruntarea din Rusia, româncele au şi avantajul moral al ultimului duel direct. La Euro 2016, fetele noastre s-au impus cu 22-17 în faţa reprezentativei antrenate de Yevgeni Trefilov. Altfel, palmaresul este de partea gazdelor de miercuri. Rusia ne-a învins cu 30-27 la Mondialul din 2015 şi cu 35-20 la Euro 2010. Un meci mult mai echilibrat s-a jucat la Euro 2012, când s-a terminat la egalitate, 21-21.

Pronostic:  Rusia - România 2 @ 3.45

Afla mai multe despre: rusiaromaniahandbalcampionatul european 

viewscnt
Articole similare