Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a aflat numele înlocuitorului lui Zinedine Zidane la Real Madrid! ”El este alesul!” Ce a spus francezul în conferinţa de presă de astăzi

S-a aflat numele înlocuitorului lui Zinedine Zidane la Real Madrid! ”El este alesul!” Ce a spus francezul în conferinţa de presă de astăzi

Real Madrid

Comentarii

MARCA anunţă că Raul Gonzalez, fotbalist de legendă al clubului blanco, este principalul favorit al conducerii pentru a-l înlocui pe Zinedine Zidane.

”Dacă Zidane decide să plece, Raul Gonzalez este marele favorit pentru a prelua Real Madrid” anunţă cotidianul MARCA, pe prima pagină. ”Raul este pregătit să facă saltul. În acest moment, a dus-o pe Real Madrid Castilla în playofful de promovare către liga secundă” mai scrie sursa citată.

Zidane a comentat în conferinţa de presă susţinută astăzi: ”Eu ceea ce fac, fac la cel mai înalt nivel. Vine un moment în care este nevoie să schimbi lucrurile. Este uşor să renunţ, însă sunt momente în care trebui să fii acolo şi altele în care trebuie să schimbi ceva. Este plictisitor subiectul pentru că vorbesc mereu despre el. Sunt aici, mâine avem meci şi vom juca. Restul, nu ştiu. Nu mâ gândesc la altceva şi nici la viitor” a explicat tehnicianul francez.

Raul, dorit şi în Bundesliga

Potrivit Onda Cero, oficialii clubului Eintracht Frankfurt îl doresc pe Raul ca antrenor pentru stagiunea viitoare. De menţionat că Eintracht se află în lupta pentru locurile de UEFA Champions League, dar că Adi Hutter, antrenorul echipei, va pleca la finalul sezonului la Borussia Moenchengladbach.

Sursa citată susţine că Raul a avut deja o întâlnire cu oficialii clubului german, în cursul zilei de joi. Raul a evoluat în Bundesliga pentru Schalke 04.

RAUL MADRID, o legendă pe Santiago Bernabeu

Pentru toată lumea, numele lui Raul este similar cu Real Madrid.

Ajuns pentru prima dată la Real Madrid în 1992, Raul a evolaut până în 2010 la gruparea blanco, bifând 741 de meciuri şi marcând 323 de goluri. Multă vreme, Raul a fost cel mai bun marcator din istoria clubului blanco, până când a fost depăşit de Cristiano Ronaldo.

Pe final de carieră, Raul a ales Schalke 04 pentru două sezoane, Al Sadd pentru alte două sezoane şi New York Cosmos. Este considerat unul dintre cei mai mari fotbalişti spanioli din istorie şi a strâns 102 meciuri pentru prima reprezentativă şi 44 de goluri.

Alături de Real Madrid a câştigat şase titluri de campion al Spaniei, trei trofee UEFA Champions League şi un total de 16 trofee.

Afla mai multe despre: zinedine zidaneraul gonzalez 

viewscnt
Articole similare