Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a decis ce se întâmplă cu fotbalul în România, în cazul depistării unui jucător infectat cu COVID-19. "S-a pus această problemă"

S-a decis ce se întâmplă cu fotbalul în România, în cazul depistării unui jucător infectat cu COVID-19. "S-a pus această problemă"

Fotbal

Comentarii

În cadrul teleconferinţelor iniţiate de FRF, în care s-a pus la cale reînceperea fotbalului în România, s-a stabilit că nu va fi întreruptă competiţia în cazul în care un jucător va fi depistat pozitiv cu coronavirus.

Ovidiu Burcă, preşedintele celor de la Rapid, a declarat, la Telekom Sport, că în cadrul acelor teleconferinţe susţinute FRF, alături de toate cluburile din Liga a 2-a, s-a adus în discuţie şi eventualul scenariu în care unul dintre jucători va fi depistat pozitiv cu COVID-19, odată cu reînceperea partidelor.

"Echipa revine la antrenamente pe grupuri de jucători. Ceea ce este foarte important este că s-a făcut scenariul revenirii pentru a ne antrena în formă organizată. Apoi, urmează rezultatele epidemiologice şi acolo e altă discuţie. S-a spus problema ce se întâmplă dacă o echipă sau alta are un caz? Ei bine, lucrurile nu se vor opri. Se trece la izolare, pentru că normele pe care le-am primit ne impun să avem la hotel două camere separate pentru izolare. Sub nicio formă nu se va opri in cazul în care vom avea un jucător sau un alt membru al staff-ului infestat cu virus", a declarat Ovidiu Burcă, la Sport Report.

Dacă la Liga 2-a s-a luat această decizie, implict va fi respectată şi la nivelul Ligii 1, acolo unde cluburile au posibilităţi mai mari de a respectat protocoalele şi de a ţine la distanţă jucătorii de virusul pandemic.  Prin urmare, odată început, fotbalul nu va mai fi întrerupt

Înainte de întreruperea Ligii 2, Rapid ocupa locul şase în clasament, cu 37 de puncte, dar la doar un punct distaţă de locurile doi şi trei, CS Mioveni şi Turris Turnu Măgurele. UTA e lider, cu 50 de puncte.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare