Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"S-a decis!". Ousmane Dembele, răspuns final. Ce decizie a luat francezul în privinţa viitorului său

"S-a decis!". Ousmane Dembele, răspuns final. Ce decizie a luat francezul în privinţa viitorului său

FC Barcelona

Comentarii

Ousmane Dembele (24 de ani) s-a hotărât şi vrea să rămână la FC Barcelona. Francezul îşi va prelungi contractul cu catalanii după ce a acceptat ultima propunere primită din partea clubului, anunţă presa din Franţa, citată de Mundo Deportivo. Agentul lui Dembele a tergiversat mult negocierile şi a amânat până în ultima clipă un răspuns.

"S-a decis!". Ousmane Dembele, răspuns final. Ce decizie a luat francezul în privinţa viitorului său

Viitorul lui Ousmane Dembele la FC Barcelona a fost decis, din partea francezului. Barcelona îşi dorea ca el să-şi prelunească înţelegerea şi i-au făcut mai multe oferte, însă agentul său a amânat mult timp un răspuns în speranţa că-i va găsi un angajament mai bun la alt club.

Totuşi, Dembele îşi doreşte să rămână şi n-a ţinut cont de planurile agentului, astfel că a spus "da" ultimei oferte făcute de FC Barcelona. Barcelona îi dăduse ultimatum lui Ousmane Dembele să vină cu un răspuns ferm până de Crăciun, iar fotbalistul se pare că s-a decis repede.

Footmercato, sursă citată de Mundo Deportivo, scrie despre intenţia lui Ousmane Dembele de a-şi prelungi contractul cu FC Barcelona.

Xavi, antrenorul Barcelonei, îl consideră pe Dembele o piesă esenţială în viitorul echipei şi a spus despre francez că poate deveni cel mai buni din lume.

“Pentru mine, Dembele poate fi cel mai bun jucător din lume, pe poziţia lui. Nu am nicio îndoială că poate face diferenţa la Barcelona. Este un star mondial. Trebuie să-l ajutăm. Prelungirea contractului său este o prioritate pentru mine, trebuie să continue la Barcelona.

Întotdeauna apar accidentări în fotbal. Dar problema este că au fost prea multe pentru el. Trebuie să se antreneze bine şi să prevină accidentările prin munca pe care o depune la sala de forţă. Trebuie să facem totul pentru ca jucătorul să fie bine, să nu se mai accidenteze”, a spus Xavi, citat de Marca.

Afla mai multe despre: ousmane dembelebarcelonacontractdecizie 

viewscnt
Articole similare