Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a despărţit de FCSB şi a fost convins de Edi Iordănescu să semneze. VIDEO | Prima reacţie după oficializarea mutării

S-a despărţit de FCSB şi a fost convins de Edi Iordănescu să semneze. VIDEO | Prima reacţie după oficializarea mutării

Superliga

Comentarii

Marian Pleaşcă a fost prezentat astăzi oficial de Gaz Metan, iar fundaşul de bandă dreaptă a declarat că principalul motiv pentru care a ales echipa din Mediaş a fost tehnicianul Edward Iordănescu.

Pleaşcă a lucrat cu Edi Iordănescu la Pandurii şi spune că i-a fost uşor să ia decizia de a evolua din nou sub comanda tehnicianului de 40 de ani.

Acesta speră ca despărţirea de FCSB să reprezinte un nou început şi să o ajute pe Gaz Metan să-şi îndeplinească obiectivul în acest sezon.

"Ce m-a determinat să ajung aici a fost în primul rând antrenorul, Edi Iordănescu. Am o relaţie foarte bună cu el, am lucrat împreună şi la Pandurii, ştiu ce fel de om e şi cum lucrează şi în mare parte asta m-a determinat să ajung aici. Plus că este un club serios, un club cu stabilitate financiară şi în ziua de astăzi contează foarte mult.

Este o nouă provocare, un nou început şi îmi doresc să fiu sănătos şi să ne îndeplinim obiectivul. Obiectivul meu personal, v-am spus, să fiu sănătos şi apoi să putem să ajungem în playoff.

Este o luptă destul de grea, dar avem o echipă destul de bună, un antrenor bun şi eu sper din tot sufletul să ne îndeplinim obiectivul
", a declarat Marian Pleaşcă la prezentarea oficială.

13 meciuri şi 1 gol a reuşit Pleaşcă în perioada petrecută la FCSB, club cu care semnase în vara lui 2017


 

Afla mai multe despre: fcsbiordanescupleascagaz metan 

viewscnt
Articole similare