Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a despărţit de FRF după ce nu i s-a propus prelungirea contractului: "Lumea poate nu ştie. A venit oferta pentru mine"

S-a despărţit de FRF după ce nu i s-a propus prelungirea contractului: "Lumea poate nu ştie. A venit oferta pentru mine"
Comentarii

Fostul selecţioner al naţionalei U21, Daniel Isăilă, în prezent la Al-Hazm, a susţinut că nu şi-ar fi dorit să părăsească echipa în plină campanie de calificare la EURO 2019. La acel moment, Federaţia Română de Fotbal nu i-a propus prelungirea contractului, deşi tehnicianul avea o altă ofertă pe masă.

De ce a plecat Daniel Isăilă de la naţionala U21

Naţionala care a scris istorie la EURO U21 din 2019 a început campania de calificare cu Daniel Isăilă pe bancă. În momentul plecării, tricolorii mici aveau şanse mari de calificare, dar FRF a ezitat, iar antrenorul a acceptat propunerea celor de la Al-Hazm, din Arabia Saudită. 

"Nu ăsta a fost principalul motiv (n.r. - salariul superior). Lumea poate nu ştie, am mai spus-o, dar am plecat pentru că federaţia nu a fost de acord să-mi prelungească contractul. Am avut o discuţie cu domnii Burleanu şi Stoichiţă, formasem un grup eligibil şi pentru următoarea campanie, puteau juca în două campanii. 

În vară, în iunie, după meciul amical cu Anglia, am pierdut cu 2-1. Câştigasem, eram pe doi în grupă, Bosnia era pe primul loc, dar cu un joc în plus, şi câştigasem în Bosnia. A venit oferta pentru mine, concretă, era ok financiar, superioară. Şi am discutat cu oamenii. Voiam să ştiu ce facem, prioritară era naţională, eu nu aveam nicio problemlă să mai prelungim contractul. N-au fost de acord, au spus să se termine campania, să vedem, iar atunci am zis să mă gândesc la mine şi la familia mea şi cred că am luat cea mai bună decizie

Probabil că au vrut să se asigure că ne vom califica şi după să discutăm. Pe orice antrenor îl ţin rezultatele. Am achitat clauza de reziliere şi am plecat", a declarat fostul selecţioner de la U21 pentru Telekom Sport.

Cu Mirel Rădoi pe bancă, România U21 s-a calificat la EURO din Italia şi San Marino şi a ajuns până în semifinalele competiţiei. 

Afla mai multe despre: daniel isailaromania u21daniel isaila selectioner 

viewscnt
Articole similare