Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a încins nordul Londrei! Tottenham şi Arsenal se luptă pentru transferul unui campion mondial. 60 de milioane pentru a îi face pe plac lui Mourinho

S-a încins nordul Londrei! Tottenham şi Arsenal se luptă pentru transferul unui campion mondial. 60 de milioane pentru a îi face pe plac lui Mourinho

Premier League

Comentarii

Jose Mourinho nu are parte de un început foarte bun pe banca lui Tottenham şi din acest motiv vrea să aducă un campion mondial la echipă. Spurs însă nu va avea o misiune uşoară, pentru că jucătorul este dorit şi de marea rivală - Arsenal.

Conducerea lui Tottenham i-a în calcul transferul lui Thomas Lemar (24 de ani) de la Atletico Madrid. Internaţionalul francez (22 de meciuri, patru goluri) a intrat în dizgraţia lui Diego Simeone la Atletico, iar clubul din capitala Spaniei îl poate vinde chiar în această iarnă. 

Spurs vrea să îl împrumute până în vară pe Lemar, în schimbul a şase milioane de euro, cu opţiunea de a îl cumpăra definitiv la finalul sezonului pentru nu mai puţin de 60 de milioane de euro. Totuşi, finalista din UEFA Champions League de sezonul trecut se bate pentru transferul lui Lemar chiar cu rivala de moarte, Arsenal. 

Tottenham şi Arsenal se luptă pentru transferul unui campion mondial

Înainte de a semna cu Atletico Madrid în vara anului 2017, Lemar a fost la un pas de a ajunge la Arsenal. "Tunarii" îl vor în continuare pe fotbalistul care poate evolua atât în banda dreapta, cât şi în banda stânga. Şi pentru Lemar plecarea de la Atletico ar fi de bun augur, mijlocaşul vrea să rămână în vederile lui Didier Deschamps pentru lotul Franţei la Campionatul European din această vară.

  • 30 de milioane de euro este cota lui Thomas Lemar, potrivit transfermarkt.com 
  • Doar trei goluri şi şase assist-uri a reuşit Lemar în 64 de meciuri pentru gruparea Rojiblanco 

70 de milioane de euro a plătit Atletico Madrid pentru transferul lui Lemar de la AS Monaco în 2017. 

Afla mai multe despre: thomas lemartransferarsenal tottenham 

viewscnt
Articole similare