Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"S-a înţeles pe patru ani cu Juventus. Va fi cutremur!" Pep Guardiola reacţionează la anunţul momentului în fotbalul mondial

"S-a înţeles pe patru ani cu Juventus. Va fi cutremur!" Pep Guardiola reacţionează la anunţul momentului în fotbalul mondial
Comentarii

Antrenroul echipei Manchester City, Pep Guardiola, neagă informaţia potrivit căreia ar fi ajuns la un acord cu Juventus Torino, pentru a deveni tehnicianul "Bătrânei Doamne" la finalul sezonului.

Sâmbătă, un jurnalist italian a anunţat că tehnicianul spaniol s-a înţeles verbal cu Juventus pentru un contract valabil patru sezoane. Totuşi, Guardiola susţine că pleacă de la Manchester City doar în cazul în care va fi dat afară, în cei doi ani şi jumătate de contract pe care îi mai are cu "Cetăţenii".

"Nu merg la Juventus în următorii trei ani", a spus Guardiola, potrivit talkSPORT, după victoria obţinută de Manchester City contra lui Watford, 3-1. "Mai am doi ani de contract aici şi vreau să rămân. Dacă nu voi fi dat afară, sper ca în următoarele două sezoane să fiu antrenorul lui Manchester City. Vreau să rămân aici, poate chiar mai mult de atât", a clarificat Guardiola.

"Şi îmi pare rău pentru Massimiliano Allegri, pentru aceste comentarii, dar nu ştiu cum de a spus acel jurnalist aceste lucruri. Toată lumea mă întreabă asta. De ce mă întreabă toţi dacă merg la Juventus, când un singur tip spune asta, se trezeşte şi spune că merg la Juventus?", a adăugat antrenorul lui City.

Informaţia potrivit căreia Pep Guardiola s-ar fi înţeles pe patru ani cu Juventus a fost publică de reporterul italian Luigi Guelpa, de la Il Giornale, care anul trecut a anunţat în premieră că atacantul Cristiano Ronaldo se va transfera de la Real Madrid la Juventus.

Atunci când i s-a explicat de ce jurnalistul italian a avut parte de atâta atenţie, Guadiola a oferit o replică amuzantă: "Acum e 1-1. A dat o lovitură bună cu Ronaldo, dar acum a ratat".

În vârstă de 48 de ani, Pep Guardiola o antrenează pe Manchester City din 2016 şi mai are contract cu formaţia engleză până în vara anului 2021.

Afla mai multe despre: guardiola 

viewscnt
Articole similare