Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a întors Drăguş! Internaţionalul român a făcut deja primul antrenament alături de jucătorii lui Standard Liege. ”Unul dintre cei mai talentaţi. Ne poate ajuta”

S-a întors Drăguş! Internaţionalul român a făcut deja primul antrenament alături de jucătorii lui Standard Liege. ”Unul dintre cei mai talentaţi. Ne poate ajuta”

Stranieri

Comentarii

După experienţa Crotone, Denis Drăguş a revenit la Standard Liege, anunţă presa belgiană.

Denis Drăguş s-a întors la Standard Liege. Ce a declarat antrenorul despre el

Luni, Denis Drăguş a făcut un antrenament alături de jucătorii de la Standard Liege, el revenind după experienţa Crotone, la formaţia belgiană.

Fost antrenor secund al echipei belgiene, actual antrenor principal la Standard Liege, Mbaye Leye a vorbit la superlativ despre internaţionalul român: "Denis a fost unul dintre cei mai talentaţi jucători ai echipei atunci când eram antrenor secund la Standard de Liège. Are explozivitate, viteză şi ştie fotbal. Dar există ingrediente care îl fac să rămână acolo, la acelaşi nivel. Trebuie să găsim cheia care să-i permită să facă saltul", a spus Mbaye Leye, citat de Walfoot.be.

1.8 milioane de euro a plătit Standard Liege pentru serviciile internaţionalului român, care a bifat doar 9 meciuri în tricoul italienilor de la Crotone: ”A început bine acolo, dar după perioada în care a fost izolat din cauza COVID-19, nivelul său a scăzut. Cred că a câştigat experienţă în Italia şi ne poate ajuta foarte mult” a explicat tehnicianul lui Standard, după primul antrenament făcut de român după revenirea din Serie A.

sursa foto: walfoot.be

Afla mai multe despre: denis drăguş 

viewscnt
Articole similare