Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a luat Gigi Becali de cine nu trebuie? Făcut praf de patron, un jucător de la FCSB s-a dezlănţuit pe teren

S-a luat Gigi Becali de cine nu trebuie? Făcut praf de patron, un jucător de la FCSB s-a dezlănţuit pe teren

Superliga

Comentarii

Florinel Coman a fost unul dintre ”clienţii” lui Gigi Becali după egalul cu CFR Cluj, scor 1-1, dar şi în restul sezonului. Cu toate acestea, mijlocaşul de 20 de ani este printre cei mai buni de la FCSB, în acest sezon.

Florinel Coman a fost constant criticat de patronul echipei, deşi în acest sezon are evoluţii în creştere şi cifrele confirmă asta. Gigi Becali s-a declarat foarte nemulţumit de viaţa lui extrasportivă, despre care spune că-i afectează evoluţiile.

”Pai dacă bagă ţigări câte două pachete în el, cum să poată? Eu l-am văzut în timpul meciului că sufla, răsufla. Am şi zis că e distrus, e mort. El vrea să ajungă fotbalist aşa? Păi lasă, bă, ţigara, dacă vrei să ajungi fotbalist [...] Şi-a revenit Coman?! Marchează, mă, gol din 8 metri la ocazia aia, tu aştepţi să-ţi dea pasă adversarul ca să dai gol? Dacă eşti fotbalist, dai gol din 8 metri”, a spus Becali după meciul cu CFR.

Cu toate acestea, Florinel Coman este în acest sezon printre cei mai buni de la FCSB. Din zona ofensivă, doar Gnohere a marcat mai multe goluri decât el şi a contribuit la nu mai puţin de 10 goluri, în toate competiţiile:

Dennis Man - 12 apariţii, 4 goluri, un assist.
Harlem Gnohere - 12 apariţii, 10 goluri, un assist.
Florin Tănase - 11 meciuri, un gol, 3 assist-uri.
Florinel Coman - 11 meciuri, 7 goluri, 3 assist-uri.
Olimpiu Moruţan - 13 meciuri, 3 goluri, 3 assist-uri.
Mihai Roman - 7 apariţii, un gol, 4 assist-uri.
Raul Rusescu - 7 apariţii, un gol, 3 assist-uri.
Filipe Teixeira - 10 apariţii, un gol.

De asemenea, este pe locul 10 în topul celor mai eficienţi jucători din Liga 1, cu o medie de un gol la fiecare 90,1 minute jucate. Doar Gnohere, cu media de un gol la 70,3 minute jucate, stă mai bine la acest capitol, din lotul FCSB-ului.
 

Afla mai multe despre: florinel comangigi becalifcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare