Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a oficializat trădarea supremă! Hakan Calhanoglu a semnat cu Inter, după ce a jucat patru ani la marea rivală

S-a oficializat trădarea supremă! Hakan Calhanoglu a semnat cu Inter, după ce a jucat patru ani la marea rivală

Transferuri

Comentarii

Hakan Calhanoglu a părăsit-o pe AC Milan liber de contract, la finalul actualului sezon şi a semnat cu marea rivală, Inter.

Hakan Calhanoglu a părăsit-o pe AC Milan după patru ani petrecuţi pe San Siro. Turcul, proaspăt eliminat de la Euro 2020, a confirmat mutarea la Inter încă de zilele trecute, dar marţi i s-a oficializat transferul. Acesta se desparte de formaţia lui Stefano Pioli după 172 de meciuri, în care a contribuit 32 de goluri şi 48 de pase decisive.

S-a oficializat trădarea supremă!

Turcul şi-a luat la revedere de la fanii milanezi pe reţelele de socializare. ”Mulţumesc pentru tot, Milan!”, este mesajul postat de Calhanoglu pe Instagram.

Acesta ajunge la Inter, unde va fi pregătit de noul antrenor al formaţiei, Simeone Inzaghi. Turcul a fost adus ca o ”siguranţă”, în caz că Eriksen nu va mai putea juca fotbal din nou, în urma stopului cardiac suferit la debutul Danemarcei la Euro, în faţa Finlandei. Însă, acesta se va aştepta să joace şi chiar dacă danezul reuşeşte o revenire senzaţională.

În sezonul de abia încheiat, Hakan Calhanoglu s-a remarcat ca unul dintre cei mai buni creatori ai fotbalului european. Un executant redutabil de faze fixe, acesta a creat cele mai multe şanse în cele mai importante campionate ale Europei, cu 98, urmat de Bruno Fernandes cu 95, Memphis Depay cu 94 şi Thomas Muller cu 93.

Calhanoglu devine primul jucător care se schimbă cele două formaţii, din 2012 încoace. Atunci, Antonio Cassano şi Giampaolo Pazzini făceau schimb de cluburi, mergând la Inter şi AC Milan respectiv.

 

Afla mai multe despre: hakan calhanoglucalhanoglu interac milaninter milan 

viewscnt
Articole similare