Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a resemnat Costel Enache? ”Aştept decizia conducătorilor în privinţa viitorului meu”

S-a resemnat Costel Enache? ”Aştept decizia conducătorilor în privinţa viitorului meu”

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra Giurgiu a pierdut finala Cupei României în faţa Viitorului Constanţa, deşi a condus cu 1-0 la pauză. La final, antrenorul giurgiuvenilor, Costel Enache a mărturisit că seara finalei Cupei a fost una specială pentru el şi echipa sa.

La finalul partidei, antrenorul giurgiuvenilor, Costel Enache a mărturisit: ”Pentru noi nu e chiar o seară dulce, să spunem aşa, dar rămâne totuşi în memoria noastră, pentru că sunt convins foarte mult de învăţat. Nu cred că o să mai ajungem în finală şi nu o să facem 120%. În seara asta ştiu că am făcut-o 100%, dar nu a fost de ajuns, pentru că şi adversarul a fost unul puternic”

În opinia lui Enache, el şi elevii săi au de învăţat după o astfel de înfrângere: ”O să rămână ca o experienţă foarte frumoasă, din punctul meu de vedere, pentru toţi, chiar dacă e cu gust amar în această seară. Dar avem ce învăţa” a spus antrenorul în vârstă de 44 de ani.

”Nu se mai pune cazul, la un asemenea joc, la o finală, ca cineva să se gândească la partea financiară. Sub nicio formă. E un eveniment deosebit, e ca un tatuaj care rămâne în suflet şi în minte, e o seară specială care nu are absolut nimic de a face cu partea financiară. E o luptă, e o sărbătoare” a încheiat tehnicianul Astrei Giurgiu.

Legat de viitorul său la Astra, actualul tehnician al echipei giurgiuvene a explicat: ”Aşteptăm cu toţii, aştept şi eu să ne liniştim în primul rând. Şi vom vedea care sunt deciziile cele mai bune pentru fiecare dintre noi. Nu pot lua singur decizii, nu pot vorbi. Suntem un club şi atunci lucrurile trebuie analizate la comun.  Sufletul e trist, pentru că eram foarte setată şi anticipam o seară minunată. Din păcate, nu e aşa. Trecem, învăţăm, viaţa merge înainte şi sper să vină revanşa, deşi o finală de Cupă nu e chiar ceva uzual în viaţa noastră a antrenorilor.  Aştept şi eu decizia conducătorilor mei. Nu pot vorbi de unul singur, sub nicio formă. Adică eu nu pot să spun că voi rămâne la Astra şi conducătorii să nu fie de acord. Sub nicio formă. La fel de bine pot să spun că voi pleca, dar eu mai am contract un an cu Astra. Dacă pot fi util, e ok. Dacă pot fi soluţii mai bune, şi în fotbal întotdeauna concurenţa este deschisă, discutăm, argumentăm şi continuăm ca nişte prieteni în viaţa de zi cu zi, ca nişte oameni de fotbal, ca parteneri de afaceri” a mai adăugat Costel Enache

Formaţia FC Viitorul a câştigat Cupa României, sâmbătă seară, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, învingând în finală echipa Astra Giurgiu, cu scorul de 2-1, după prelungiri. Giurgiuvenii au condus cu 1-0 din minutul 41 şi au rămas în inferioritate numerică în minutul 81.

Afla mai multe despre: costel enacheastra giurgiu 

viewscnt
Articole similare