Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a retras din activitate, iar acum dezvăluie: ”Puteam să fiu la nivelul lui Messi şi Cristiano. Dar nu am fost un tip serios!”

S-a retras din activitate, iar acum dezvăluie: ”Puteam să fiu la nivelul lui Messi şi Cristiano. Dar nu am fost un tip serios!”
Comentarii

Unul dintre cei mai buni jucători olandezi din ultimii ani, Wesley Sneijder a făcut câteva declaraţii extrem de interesante pentru Fox Sports NL.

El a trecut în revistă o bună parte din cariera sa şi a făcut o dezvăluire interesantă legată de nivelul pe care ar fi putut să-l atingă ca fotbalul.

”Trebuie să fiu sincer cu mine. Dacă eram 100% dedicat acestui sport, şi-ar fi adus oamenii aminte de minte ca despre Messi sau Cristiano. Sunt sigur de asta! Nu se pune problema că nu puteam atinge acest nivel, dar nu mi-am dorit asta, n-am avut ambiţie. Am preferat să mă distrez şi să mă bucur de cariera mea, atât pe teren, cât şi în afara lui. Am câştigat însă totul, nu regret nimic” a mărturisit Sneijder.

Sneijder a jucat la echipe mari din Europa, dar fără îndoială trecerea sa pe la Real Madrid a fost extrem de importantă: ”Când am ajuns la Madrid, am intrat rapid în primul 11. Guti nu mi-a vorbit timp de trei luni, pentru că era lăsat el pe bancă. Când am început să jucăm împreună, ne-am dat seama că ne simţim excelent şi ne înţelegem perfect. Fără să ne privim, puteam să simţim unde suntem şi unde trebuie să pasăm. Era un fenomen ca fotbalist, m-a impresionat profund” a mai spus Sneijder.

Wesley Sneijder a terminat în 2010 pe locul 4 în cursa pentru Balonul de Aur: ”Am fost un jucător de echipă. Au trecut 10 ani şi multă lume încă îmi vorbeşte despre acea ediţie a Balonului de Aur. Sunt întrebat dacă am vreun regret sau o problemă cu acel premiu din acel an. Nu ştiu ce să răspund” a mai spus Sneijder. El era considerat în acel an mare favorit favorit la cucerirea celui mai important premiu individual, însă trofeul a ajuns la Leo Messi.

Afla mai multe despre: sneijdermessicristiano 

viewscnt
Articole similare