Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a stabilit suma pentru care poate pleca noua senzaţie a fotbalului italian! Cine a pus ochii pe Piatek

S-a stabilit suma pentru care poate pleca noua senzaţie a fotbalului italian! Cine a pus ochii pe Piatek

Serie A

Comentarii

Chelsea este interesată să îl transfere pe polonezul de la Genoa, a cărui clauză de reziliere este de 40 de milioane de euro.

Krzysztof Piatek este noua ţintă a granzilor de pe continent. Polonezul a impresionat în startul primului sezon al său în Serie A, în care a stabilit şi un record greu de bătut. A marcat în fiecare dintre primele şapte meciuri jucate de echipa sa în campionat, iar graţie reuşitelor sale Genoa este pe locul 9 în acest moment.

Fotbalistul de 23 de ani este monitorizat deja de echipele care vor să îşi găsească un marcator pentru partea a doua a sezonului. Maurizio Sarri este fascinat de fotbalistul cumpărat de genovezi cu 4 milioane de euro de la Cracovia. Managerul lui Chelsea vrea să scape de Alvaro Morata pentru a-i face loc polonezului în primul 11 al londonezilor.

Ca să îl poată lua, Sarri trebuie să deblocheze 40 de milioane de euro de la conducere pentru a putea achita banii ceruţi de italieni în schimbul vârfului. Varianta Piatek pare mai plauzibilă mai ales după ce Icardi, o altă ţintă a albaştrilor, şi-ar dori să continue la Inter şi din iarnă încolo.

Afla mai multe despre: piateksarrigenoachelsea 

viewscnt
Articole similare